Sūlšērs: Rešfords parādīja, ka ir bezbailīgs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas premjerlīgas granda Mančestras "United" jaunais futbolists Markuss Rešfords trešdien UEFA Čempionu līgas spēlē parādīja, ka ir bezbailīgs, uzsver komandas galvenā trenera vietas izpildītājs Ūle Gunnars Sūlšērs.

"United" trešdien dramatiskā cīņā iekļuva UEFA Čempionu līgas futbola ceturtdaļfinālā, izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā apturot Francijas flagmani Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

"Plāns bija ātri gūt vārtus un ieiet spēles ritmā pirmajās desmit minūtēs, kas mums izdevās. Tāpat spēlētāji ticēja sev, uz ko mēs bijām cerējuši. Izvirzījām mērķi ātri gūt vārtus, bet negaidījām, ka tas būs jau otrajā minūtē, taču tas mums pavēra vairākas iespējas," klubs citē Sūlšēra teikto.

Uzvaras vārtus kompensācijas laika ceturtajā minūtē guva Rešfords, kurš realizēja 11 metru soda sitienu, ko "United" ieguva tikai pēc videoatkārtojuma noskatīšanās.

"Vienmēr ir šaubas. Reiz Čempionu līgā ar "Molde" komandu pēdējā minūtē tikām pie "pendeles", kuru nerealizējām un līdz ar to izstājāmies. Parasti, protams, soda sitienu izpildītu Pols Pogbā. Rešfords ir tikai 21 gadu vecs, un uz viņu bija spiediens, taču viņš parādīja, ka nenervozē un ir bezbailīgs. Viņš un Romelu Lukaku bija fantastiski," stāstīja Sūlšērs.

Markuss Rešfords (centrā)
Markuss Rešfords (centrā) Foto: EPA/Scanpix

Tikpat aizraujošs mačs bija otrdien, kad Nīderlandes klubs Amsterdamas "Ajax" pirmajā kārtā apturēja iepriekšējo trīs gadu čempioni Madrides "Rea" no Spānijas.

"Iepriekšējā vakarā redzējām "Real" un "Ajax" spēli, kas tika pieminēta arī mūsu sapulcē, noteikti arī pretinieki par to runāja. Zinājām, ka tas ir iespējams, kā jau šim klubam pieklājas. Tāda ir Mančestras "United"," noteica norvēģu speciālists.

Viņš neslēpj, ka komandai ir izredzes triumfēt Čempionu līgā.

"Protams, esam noskaņoti iet līdz galam, bet jāpagaida izloze un ko mums tā nesīs. Mums bijuši daudzi savainojumi un diskvalifikācijas, bet varbūt šoreiz tas nostrādāja mūsu labā. Bija svaiga komanda ar milzīgu enerģiju. Zinājām, ka vajag aizsargāties un pacietīgi strādāt," atzīmēja Sūlšērs.

Tikmēr PSG stūrmanis Tomass Tuhels izvairīgi runāja par spēles beigās piespriesto "pendeli".

"Esmu liels VAR atbalstītājs un tāds arī palikšu. No sava skatu punkta redzēju, ka bumba no kājas taisni lido krietni pāri pārliktnim. Ir daudz diskusiju pirms lēmuma pieņemšanas, kas manuprāt bija "50 pret 50". Vissāpīgākais ir tas, ka bumba nelidoja vārtos, bet tik un tā dabūjām "pendeli". Tur nav nekādas loģikas," secināja Tuhels.

PSG jau trešo gadu pēc kārtas apstājusies astotdaļfinālā.

"Ja tā būtu Francijas čempionāta spēle, mēs nospļautos un ietu tālāk, bet šobrīd tas ir smags zaudējums. Tā notiek tikai reizi 100 spēlēs. Mēs nebijām pelnījuši apstāties pēc 180 minūtēm, bet tas mūsu sāpes nemazina," atzina vācu treneris.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

Iepriekšējā sezonā par turnīra čempioni tika kronēta Madrides "Real", kas Kijevā ar rezultātu 3:1 pārspēja "Liverpool" vienību. Madrides "Real" kļuva par pirmo komandu, kam UEFA Čempionu līgā kopš tās izveidošanas izdevies uzvarēt trīs gadus pēc kārtas. Tāpat karaliskais spāņu klubs pie šīs trofejas tika ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā.

Madrides "Real" ir visu laiku titulētākā Eiropas prestižākā klubu kausa dalībniece, par Vecā kontinenta labāko komandu kļūstot 13 reizes. Kopš Čempionu līgas izveides, kas notika 1992./1993. gada sezonā, "Real" spēlētāji trofeju virs galvas cēluši septiņas reizes. Spānijas galvaspilsētas klubam šī bija 16.reize Eiropas klubu nozīmīgākā turnīra finālā, kurā viņi zaudējuši vien trīs gadījumos, pēdējo reizi 1981.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu