Kādā intervijā pirms dažiem gadiem Flints jau runājis par iespējamo pašnāvību (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kīts Flints
Kīts Flints Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Grupas "The Prodigy" cienītāji, meklējot atbildes uz jautājumu par elektropanka pionieru grupas kolorītā solista Kīta Flinta (Keith Flint) nāvi, aktualizējuši kādu 2015. gadā publicētu interviju, kurā mūziķis runā par savu psihisko veselību un iespējamo pašnāvību.

Intervija publicēta žurnālā FHM 2015. gadā, Flints pieskaras veselības problēmām.

Sarunā ar žurnālistu viņš atklāja, ka 2000. gadu sākums bijis īpaši smags viņa dzīvē, tas ir laiks, kas sakrita arī ar radošo krīzi "The Prodigy" daiļradē.

"Tas bija tumšs periods... es dzēru un lietoju pārāk daudz narkotiku. Problēma tāda, ka tev naudas ir kā spaļu un daudz brīva laika, un viss, ko tu dari, - meklē veidu, kā kaifot... Nonācu līdz brīdim, kad bija jāapstājas," viņš stāsta. 

"Es nekam netaupos... es lieku visu uz vienas kārts. Manī vienmēr ir bijusi pārliecība: ja jutīšu, ka ar mani ir cauri, nogalināšu sevi,"

viņš piebilda, tālāk intervijā uzsverot, ka nedomājot gan to pašnāvnieciskā kontekstā.

Atgādinām, ka 4. martā Flints 49 gadu vecumā tik tiešām nolēma savai dzīvei pielikt punktu.

Flints pirmdienas rītā atrasts miris savās mājās Eseksā. "The Prodigy" savā oficiālajā kontā sociālajā tīklā "Instagram" apstiprinājusi, ka Flints ir miris. Flinta grupas biedra Līema Hovleta komentārs "Instagram" vēsta: "Es nespēju noticēt, ka to saku, bet mūsu brālis Kīts nedēļas nogalē atņēmis sev dzīvību."

Flints nesen bija atgriezies Lielbritānijā no koncertturnejas Austrālijā, un šomēnes "The Prodigy" plānoja doties turnejā uz ASV.

Foto: In Memoriam - Kīts Flints.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu