Laura Rizoto uzmirdz jaunā mūzikas video un izziņo albumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Losandželosā, ASV, dzīvojošā Brazīlijas latviete Laura Rizoto, kas plašāku atpazīstamību Latvijā guva pēc uzvaras LTV dziesmu konkursā “Supernova 2018”, tādējādi kļūstot par Latvijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā Portugālē, klausītājiem piedāvā savu jaunāko singlu “Tightrope”. Šis ir pirmais singls no mūziķes un dziesmu autores drīzumā gaidāmā albuma ar nosaukumu “Amber” (Dzintars), kas būs veltījums Lauras latviešu saknēm. Līdz ar jauno singlu Laura Rizoto prezentē arī videoklipu šai dziesmai.

“Dziesma “Tightrope” stāsta par izaicinājumu būt patiesam pret savām ambīcijām un dilemmu, meklējot balansu darba un mīlestības attiecībās,” saka Laura. “Lai sasniegtu zvaigznes, mums dažreiz ir jāatlaiž viss, kas mūs tur piesietus pie zemes. Šajā dziesmā es speru šo soli.”

“Tightrope” mūzikas un vārdu autore ir pati Laura Rizoto, dziesma ierakstīta Ņujorkā, ASV, “Esoteric Sound Studio” sadarbībā ar producentu Pablo San Martinu.

Savukārt videoklipa producents un režisors ir Kevins Čiu, ar kuru Laura ir sastrādājusies jau iepriekš - šajā sadarbībā tapis videoklips mūziķes Eirovīzijas dziesmu konkursa dziesmai “Funny Girl”, kā arī tieši Kevinam tika uzticēta Lauras Rizoto “Eirovīzijas dienasgrāmatas” filmēšana Portugālē pagājušā gada maijā.

Mūziķe ir sadarbojusies ar vairākiem plaši pazīstamiem mūziķiem un ierakstu kompānijām, tā, piemēram, jau 15 gadu vecumā Laura sāka savu pirmo sadarbību ar Universal Music Brasil, bet 2016.gadā saņēma Sony Music piedāvājumu kļūt par Dženiferas Lopesas vokālo pedagoģi portugāļu valodā.

Pašlaik Laura Rizoto dzīvo Losandželosā, ASV, un strādā pie savas 3 minialbumu sērijas “Precious Stones”, kura otrā daļa “Amber” atspoguļos Lauras latviešu saknes. Drīzumā tiks izdots arī mūziķes pirmais singls latviešu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu