Infografika: Aļona Ostapenko - Šuai Džana

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko un Šuai Džana
Aļona Ostapenko un Šuai Džana Foto: Reuters/AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien ASV aizvadīs Indianvelsas WTA "Premier" turnīra otrās kārtas maču. Viņai pretī stāsies Ķīnas pārstāve Šuai Džana. Šī būs dienas otrā spēle uz 3. laukuma, līdz ar to mačs nesāksies ātrāk par plkst. 22.30 pēc Latvijas laika.

Ostapenko pasaules dāmu tenisa vienspēļu rangā ieņem 22. vietu, bet Džana atrodas WTA reitinga 40. pozīcijā.

Latvijas tenisistei Indianvelsas turnīra pirmā kārta bija brīva, bet Džana ar rezultātu 6-2, 6-4 pārspēja Slovākijas sportisti Viktoriju Kužmovu, kura WTA rangā ieņem 43. vietu.

Ostapenko un Džana pērn tikās Itālijā notiekošajā Romas WTA "Premier" turnīrā. Sacensību otrajā kārtā ar rezultātu 6-2, 7-5 uzvarēja Latvijas tenisiste.

Indianvelsas turnīrā Ostapenko pērn sasniedza trešo kārtu, nopelnot 65 WTA ranga punktus, kas viņai šogad jācenšas aizstāvēt.

Ja izdosies pārspēt Džanu, par otrās kārtas pārvarēšanu Ostapenko nopelnīs 48 775 ASV dolāru naudas balvu un 65 WTA reitinga punktus.

Dueļa uzvarētāja sacensību trešajā kārtā tiksies ar Krievijas tenisisti Darju Kasatkinu (WTA 14.) vai 19 gadus veco Čehijas pārstāvi Markētu Vondroušovu (WTA 61.)

Savukārt par uzvaru visā Indianvelsas turnīrā čempionei pienāksies vairāk nekā 1,3 miljoni ASV dolāru (1 354 010) un 1000 reitinga punkti.

Indianvelsas turnīrs risinās uz "hard" jeb cietā seguma laukumiem.

Šajā turnīrā piedalīsies arī Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova, kura WTA reitingā atrodas 11. pozīcijā.

Sevastova sestdien otrajā kārtā tiksies ar "wild card" jeb īpašo ielūgumu saņēmušo amerikānieti Medisonu Brenglu (WTA 96.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu