Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Būsi pacilātā omā, labi sapratīsies ar līdzcilvēkiem. Šī diena piemērota visu veidu sabiedriskajām aktivitātēm, radošiem aizsākumiem. Mājas dzīvē tieksies iepriecināt mīļoto ar kādu romantisku pārsteigumu.

VĒRSIS Necenties par katru cenu pārliecināt līdzgaitniekus par savu taisnību, labāk esi draudzīgs un pieņem faktu, ka katram ir savs viedoklis. Šobrīd tev labāk veiksies darbs vienatnē.

DVĪŅI Ātri vien tiksi galā ar plānotajiem darbiem, atlikušo laiku atlicinot jaunu zināšanu apguvei, kontaktu veidošanai. Liktenis tevi pavisam nejauši var savest kopā ar patiesi interesantiem, inovatīviem cilvēkiem.

VĒZIS Daudz domāsi par materiālajiem jautājumiem. Nav izslēgts, spēsi rast veidu, kā uzlabot savus ienākumus, taču tas nozīmē, nāksies vēl vairāk laika veltīt darbam, atstājot ģimeni otrajā plānā.

LAUVA Esi apzinīgāks, veicot ikdienas pienākumus, nekļūsti paviršs, risinot juridiskās nianses. Šis brīdis var izrādīties veiksmīgāks tiem Lauvas zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar radošo dzīves pusi.

JAUNAVA Apņēmības pilns metīsies iekšā apjomīgajos darbos. Taču tu pratīsi sastrukturēt veicamos pienākumus, zināmu daļu no tiem deleģēt citiem, tādējādi daudz ātrāk ar visu sekmīgi tiekot galā.

SVARI Vajadzēs panākt saskaņu, atrodoties starp diametrāli pretēju uzskatu piekritējiem. Droši liec lietā sev piemītošās diplomāta dotības un pārliecināšanas spējas! Dienas izskaņu pavadi ģimenes lokā.

SKORPIONS Tu labprāt vērosi notiekošo no malas, gūstot vajadzīgos secinājumus, mācoties no citu kļūdām. Arī attiecībās ar otro pusīti būsi piesardzīgs un nedaudz atturīgāks nekā ierasts.

STRĒLNIEKS Centies analītiskāk izvērtēt notiekošo, neļaut aizmiglot sev acis ar saldiem solījumiem. Šodien vajadzētu atturēties no apjomīgiem finansiālajiem darījumiem, tieslietu jautājumiem.

MEŽĀZIS Ar apskaužamu vieglumu spēsi tikt galā ar dažādiem saimnieciski organizatoriskiem darbiem. It visā vadīsies pēc racionalitātes, praktiskuma principiem. Vakarā velti laiku mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Šodien vislabprātāk koncentrēsies saviem vaļaspriekiem, saskarsmei ar domubiedriem, turpretim darba lietas nu nekādi nespēs izvirzīties tavās prioritātēs. Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

ZIVIS Esi piesardzīgs, kārtojot jautājumus ar valsts institūcijām, neatstāj vietu nejaušībai, parūpējies, lai visas nepieciešamās birokrātiskās nianses būtu īstenotas. Mīlas dzīvē alksi pēc pārmaiņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu