Latvijas 3x3 basketbola izlase uzzinājusi pretiniekus PK jauniešiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
FIBA 3x3 turnīrs Rīgā.
FIBA 3x3 turnīrs Rīgā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas 3x3 basketbolisti jūnijā gaidāmajā Pasaules kausā U-18 izlasēm tiksies ar ASV, Baltkrieviju, Mongoliju un Gruziju.

Pasaules kausa izcīņā no 3. līdz 7.jūnijam notiks Mongolijas galvaspilsētā Ulanbatorā.

Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) rangu tabulā Latvija ieņem trešo vietu un tika izlikta ar augsto trešo numuru. C grupā Latvijas komanda spēlēs ar ASV, Baltkrievijas, Mongolijas un Gruzijas komandām. Divas labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas turnīram.

Savukārt A grupā spēkosies Ķīna, Slovēnija, Itālija, Jordānija, Turcija, bet B grupaā tiksies Krievija, Ukraina, Turkmenistāna, Kazahstāna, Dominikāna, kamēr D grupā būs Rumānija, Igaunija, Brazīlija, Kirgizstāna un Argentīna.

Vienlaikus šīm sacensībām notiks arī 20 meiteņu komandu turnīrs.

Pasaules kausa izcīņas turnīri 3x3 basketbolā U-18 vecuma izlasēm notiek kopš 2011.gada. Latvija puišu konkurencē bija pārstāvēta pirmajos trijos turnīros, bet līdz šim labākie rezultāti ir devītā vieta 2011. un 2013. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu