Konkursa "Gada būvinženieris Latvijā 2018" galveno balvu saņem "RERE Grupa" projektu direktors Koks (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pilnsabiedrības "LNK, RERE" projekta direktors Valdis Koks piedalās preses konferencē kurā informē par Jaunā Rīgas teātra renovācijas un būvniecības aktualitātēm.
Pilnsabiedrības "LNK, RERE" projekta direktors Valdis Koks piedalās preses konferencē kurā informē par Jaunā Rīgas teātra renovācijas un būvniecības aktualitātēm. Foto: Edijs Pālens/LETA

Konkursa "Gada būvinženieris Latvijā 2018" galveno balvu jeb "grand prix" saņēma "RERE Grupa" projektu direktors Valdis Koks, informēja konkursa rīkotāju biedrības "BDCC" pārstāvji.

Koks galveno balvu saņēma par īpašiem nopelniem vērienīgu objektu realizācijā kā projektu direktoram.

Nominācijā "Gada jaunais speciālists 2018" uzvarēja AS "BMGS" pārstāvis Dmitrijs Aņisko, 2.vietā - SIA "Firma L4" pārstāve Aiga Daumane, bet 3.vietā - SIA "Velve" pārstāvis Jānis Ziediņš.

Nominācijā "Gada būvdarbu vadītājs 2018" laurus plūca AS "LNK Industries" pārstāvis Juris Latvels, 2.vietā - SIA "Norma-S" pārstāvis Didzis Ķezberis, bet 3.vietā - SIA "Selva Būve" pārstāve Lolita Koļcova.

Nominācijā "Gada inženieris projektētājs 2018" uzvarēja Maija Ozoliņa no "Firma L4", 2.vietā - Nauris Inovskis no SIA "K Forma", bet 3.vietā - Sergejs Stešins no SIA "Konstruktoriks".

Savukārt nominācijā "Gada projektu vadītājs 2018" uzvarēja Andris Miezis no AS "A.C.B, 2.vietā Mārtiņš Klaužs no SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs", bet 3.vietā - Kaspars Maračkovskis no VAS "Valsts nekustamie īpašumi".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu