Balceram solīds spēles laiks, bet Bļugers izceļas ar spēka paņēmieniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien tika pie solīda spēles laika Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" piedzīvoja kārtējo zaudējumu, bet citā spēlē ar četriem spēka paņēmieniem izcēlās Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Teodors Bļugers.

"Senators" vienība savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:2, 1:0, 0:2) atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu, ciešot devīto zaudējumu pēdējo desmit maču laikā.

Balcers šajā spēlē laukumā pavadīja 13 minūtes un 59 sekundes, kuru laikā izpildīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja divus pretinieku raidījumus, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Divi somu uzbrucēja Valteri Filpulas vārtu guvumi ļāva "Islanders" komandai pēc pirmās trešdaļas būt vadībā ar 2:1, bet 30.minūtē "Senators" hokejists Oskars Lindberjs panāca neizšķirtu. Tiesa, noslēdzošajās 20 minūtēs Ņujorkas vienība nodrošināja uzvaru, kad ar precīziem metieniem atzīmējās Antonī Boviljē un Keisijs Ciziks.

Balcers savā NHL debijas sezonā 23 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

"Senators" ar 52 punktiem 68 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 16 Austrumu konferences komandām, turklāt ir arī vājākā vienība līgā, bet "Islanders" ar 85 punktiem 67 mačos ir piektajā pozīcijā. Nākamo spēli Otavas vienība aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Bostonas "Bruins".

Savukārt citā mačā pie trešās uzvaras pēc kārtas tika "Penguins", kas savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Bļugers šajā cīņā laukumā pavadīja vien septiņas minūtes un 18 sekundes, taču pa šo laiku metienus pa vārtiem neveica, bet izpildīja četrus spēka paņēmienus. Dueli viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Penguins" vārtos "sauso" maču aizvadīja vārtsargs Mets Marejs, kurš atvairīja visas 25 pretinieku mestās ripas.

Bļugers savā NHL debijas sezonā 13 mačos guvis trīs vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

"Penguins" ar 81 punktu 67 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ir sestajā vietā, kamēr "Blue Jackets" ar 77 punktiem 67 cīņās ir devītajā pozīcijā. Nākamo maču Pitsburgas vienība aizvadīs sestdien, kad viesosies pie tās pašas Kolumbusas "Blue Jackets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu