Vestbruks un Džordžs kaldina "Thunder" svarīgu uzvaru pār "Trail Blazers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Džordžs un Rasels Vestbruks
Pols Džordžs un Rasels Vestbruks Foto: Reuters/ScanPix

Pie svarīgas uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) cīņās ceturtdien tika Oklahomasitijas "Thunder", kas izbraukumā ar rezultātu 129:121 (31:30, 27:31, 27:22, 28:30, 16:8) pagarinājumā uzvarēja Portlendas "Trail Blazers".

Rasels Vestbruks šo maču noslēdza ar 37 punktiem, kamēr Pols Džordžs pievienoja 32 punktus un 14 atlēkušās bumbas. Savukārt "Trail Blazers" komandu no zaudējuma neglāba tās līdera Damjana Lilarda 51 gūts punkts un deviņas rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, ka "Thunder" šosezon uzvarēja "Trail Blazers" visās četrās savstarpējās spēlēs, turklāt netiek izslēgts, ka šīs komandas varētu savā starpā tikties arī izslēgšanas turnīrā.

Pagarinājuma ievadā tieši Vestbruks uzņēmās "Thunder" vilcēja lomu, jo guva piecus no komandas septiņiem punktiem.

Šajā mačā neiztika arī bez asumiem, jo divas tehniskās piezīmes saņēma bosnietis Jusufs Nurkičs, tādējādi viņš tika izraidīts no zāles.

Citā spēlē divu zaudējumu sēriju pārtrauca NBA līdere Milvoki "Bucks", kas savā laukumā ar rezultātu 117:98 (32:24, 22:26, 30:22, 33:26) pārspēja Indiānas "Pacers".

Viens no šīs sezonas pretendentiem uz vērtīgākā spēlētāja balvu Jannis Adetokunbo "Bucks" komandas uzvaru kaldināja ar 29 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām.

Pirms šī mača "Bucks" pirmo reizi šosezon bija zaudējusi divas spēles pēc kārtas.

"Šajā mačā centāmies spēlēt pašaizliedzīgi un tikt atpakaļ uz sliedēm," pēc panākuma sacīja Adetokunbo. "Mēs atguvām savus iepriekšējos ieradumus un labi aizsargājāmies, palīdzot viens otram."

Vēl "Bucks" rindās ar 27 punktiem izcēlās Kriss Midltons, kamēr "Pacers" sastāvā 22 punktus iemeta Mailss Tērners.

Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 49 uzvarām 65 cīņās ir Milvoki "Bucks", kam ar 46 panākumiem 65 spēlēs seko Toronto "Raptors". Tikmēr Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" ar 34 uzvarām 67 spēlēs ir septītajā vietā.

Rietumu konferencē vadībā ar 44 panākumiem 64 mačos ir čempione Goldensteitas "Warriors", kurai ar 43 uzvarām 64 cīņās seko Denveras "Nuggets".

Savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" 66 spēlēs guvusi 37 uzvaras, kas tai dod septīto vietu, Ņūorleānas "Pelicans", kuras rindās drīzumā debitēs Dairis Bertāns, ar 30 uzvarām 67 dueļos ir 12.vietā, bet savainotā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar 27 panākumiem 64 cīņās ir 13.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu