Pēc dramatiskās uzvaras Parīzē sadurts Mančestras "United" fans

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīva bilde
Ilustratīva bilde Foto: EPA/Scanpix

Pēc dramatiskās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles futbolā starp vietējo Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Mančestras "United" no Anglijas sadurts angļu vienības līdzjutējs.

Mančestras "United" trešdien guva uzvaru ar 3:1. Divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet tālāk, pateicoties izbraukumā vairāk gūtiem vārtiem, tika Anglijas komanda.

Tiesa, kā aģentūrai AFP apliecināja Francijas policijā, pēc šīs spēles 44 gadus vecam Mančestras "United" līdzjutējam izraisījies strīds ar kādu Parīzes taksistu, kurš viņu sadūris. Ceturtdien fanam tika veikta operācija, bet ievainojumi netiek raksturoti kā dzīvībai bīstami.

Kā vēsta "Sky Sports", Mančestras "United" līdzjutējs ceļojis kopā ar vēl trim draugiem, bet taksists, pēc strīda vēloties tikt no viņiem vaļā, piestājis ceļa malā un ar nazi draudējis pasažierei sievietei. Fans, cenšoties viņu aizstāvēt, saņēma dūrienu krūtīs.

Pēcāk Anglijas kluba atbalstītājs tika nogādās slimnīcā Parīzē, kur viņam tika veikta operācija, lai no plaušām dabūtu ārā asinis.

Laba vēlējumus piektdien savam līdzjutējam sūtīja arī Mančestras "United" klubs.

"Bijām šokā, izdzirdot par incidentu, kurā iesaistīts viens no mūsu faniem. Ikviens mūsu klubā vēl līdzjutējam labu atveseļošanos," paziņojumā pauda Mančestras "United".

Policija vainīgo esot aizturējusi, bet nazis nav atrasts.

PSG un Mančestras "United" mača izskaņa bija ļoti dramatiska, jau kompensācijas laikā izšķirošos vārtus ar 11 metru soda sitiena palīdzību gūstot Markusam Rešfordam.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu