Rīgā noslēdzies sieviešu solidaritātes gājiens "Izvēle un brīvība" (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biedrība "Centrs "Marta"" 8. martā rīko sieviešu solidaritātes gājienu "Izvēle un brīvība". TVNET piedāvā noskatīties gājiena tiešraidi.

Šī gada gājiena aicinājums ir "Izvēle un brīvība", tā vēršot sabiedrības un likumdevēju uzmanību uz tādiem jautājumiem kā - vai izvēle kļūt par amatpersonu ir izvēle ikdienā saskarties ar pazemojošiem komentāriem, vai izvēle kļūt par kāda laulāto partneri ir izvēle nekad neteikt nē, vai izvēle runāt skaļi par sev svarīgām lietām ir izvēle saņemt pretējus viedokļus pārstāvošo uzbrukumus?

Gājiena dalībniekus pie Saeimas nama uzrunāja Saeimas prezidija sekretāra biedre Marija Golubeva (AP), Ministru prezidenta parlamentārā sekretāre Evika Siliņa (JV), uzņēmumu vadītāja Baiba Rubesa (AP) un ekonomikas ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Beata Jonite (KPV LV), kā arī rakstniece Inga Gaile, publiciste Linda Curika un "Centra "Marta"" vadītāja Iluta Lāce.

Gājienu rīkoja "Centrs "Marta"' ar domubiedriem - Sieviešu stendapu, festivālu "Ladyfest Riga", kā arī Kuratoru un mākslinieču apvienību "FemTe". Gājienu atbalsta Kanādas vēstniecība Latvijā.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu