Karsuma un Daugaviņa pārstāvētajai "Spartak" KHL sezona beigusies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda piektdien noslēdza dalību Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņā.

"Spartak" Rietumu konferences ceturtdaļfināla sestajā spēlē savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Sanktpēterburgas SKA, sērijā līdz četrām uzvarām zaudējot ar 2-4.

Viesi četras minūtes pirms otrā perioda beigām izvirzījās vadībā, precīzi metot Ņikitam Gusevam. Trešajā periodā, kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas divarpus minūtes, Sergejs Plotņikovs panāca 2:0. Pamatlaika priekšpēdējā minūtē Iļja Zubovs, pateicoties Karsuma cīņai pretinieku cietokšņa priekšā, vienus vārtus atguva, taču neglāba "Spartak" komandu no zaudējuma.

Karsums šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un uzvarēja vienā no četriem iemetieniem.

Tikmēr Daugaviņš sestdien guva savainojumu, kura dēļ sērija pret SKA viņam beidzās priekšlaicīgi.

Karsums Gagarina kausa izcīņā sešās spēlēs guva divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, bet regulārajā čempionātā viņam 56 mačos bija deviņi vārti un 15 rezultatīvas piespēles. Tikmēr Daugaviņš regulārajā čempionātā 58 spēlēs guva 13 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles, kamēr divās Gagarina kausa cīņās viņa kontā bija viena rezultatīva piespēle.

"Spartak" sērijā bija vadībā ar 2-0, bet pēc tam cieta četrus zaudējumus pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu