Saulieša četri vārti spārno "Mogo" graujošai uzvarai pār "Prizmu"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Saulietis
Kaspars Saulietis Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Ar četriem vārtiem izceļoties Kasparam Saulietim, "Mogo" hokejisti piektdien svinēja pārliecinošu uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) pusfināla otrajā spēlē.

Regulārā čempionāta spēcīgākā komanda "Mogo" savā laukumā ar rezultātu 7:0 (3:0, 2:0, 2:0) sagrāva "Prizma" vienību, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0.

Saulietis jau pirmā perioda pirmajā pusē guva divus vārtus un arī asistēja Rihardam Marenim, kurš spēlēs 12.minūtē panāca 3:0. Sešas minūtes pirms otrā perioda beigām Saulietis nokārtoja sev "hat-trick", bet pusotru minūti vēlāk Gatis Gricinskis nodrošināja jau piecu vārtu pārsvaru.

Pēc piektajiem ielaistajiem vārtiem Jāņa Auziņa vietā vārtos stājās Klāvs Deimonds Ošiņš, taču arī viņš pāris reizes kapitulēja. Trešās trešdaļas 11.minūtē sesto ripu "Prizmas" vārtos ieraidīja Juris Ziemiņš, bet pēc nepilnas pusotras minūtes Saulietis ar savu ceturto precīzo metienu panāca 7:0.

"Mogo" vārtsargs Henrijs Ančs šajā mačā atvairīja visas 14 pretinieku mestās ripas, bet spēles pēdējās desmit minūtes mājinieku vārtus sargāja Renārs Kazanovs.

Sērijas trešā spēle notiks svētdien "Prizma" vienības laukumā. Jau ziņots, ka pirmajā mačā pārāki ar 4:3 bija "Mogo" hokejisti.

Tikmēr otrā pusfināla sērijā čempione "Kurbads" ir vadībā 2-0 pret vicečempioni "Zemgali"/LLU.

OHL regulārā čempionāta kopvērtējumā uzvarēja "Mogo", otrie bija "Kurbads" hokejisti, trešo vietu ieņēma "Zemgale"/LLU, bet ceturtā bija "Prizma". Šīs četras vienības nodrošināja iespēju sacensties pusfinālā.

Aiz pirmā četrinieka sekoja "Liepāja", Hokeja skola "Rīga" un "Lido", kurām "play-off" gāja secen.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīja sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu