Glābēji saņēmuši 39 izsaukumus saistībā ar vēja radītiem postījumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Melnsila un Kapseļu ielas krustojumā lūzis koks, bojāta automašīna un ierobežota satiksme. (Ilustratīvs attēls)
Foto: Melnsila un Kapseļu ielas krustojumā lūzis koks, bojāta automašīna un ierobežota satiksme. (Ilustratīvs attēls) Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā diennaktī glābēji saņēmuši 39 izsaukumus saistībā ar spēcīgā vēja radītiem postījumiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Vairumā gadījumu izsaukumi saņemti par to, ka vējā nolauztie koki ir nokrituši uz ceļa braucamās daļas, bet bija arī izsaukums saistībā ar to, ka no ēkas fasādes Rīgā atrauts reklāmas plakāts, kas jādemontē.

14 izsaukumi tika saņemti Rīgā un Pierīgā, pa septiņiem izsaukumiem tika saņemts Kurzemē, Vidzemē un Zemgalē, bet vēl četri Latgalē.

VUGD atgādina, ka gadījumā, ja stiprās vēja brāzmas rada postījumus, kas apdraud cilvēku veselību un dzīvību, komunikācijas vai sabiedriskā transporta kustību, nekavējoties jāzvana uz vienoto ārkārtas palīdzības izsaukumu numuru 112.

Jau vēstīts, ka kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 86 izsaukumus, no kuriem 12 bija uz ugunsgrēkiem, tostarp viens uz kūlas ugunsgrēku, 63 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu