"Colliers": Pērn tirdzniecības platības visstraujāk pieauga Viļņā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Daudzfunkcionālā tirdzniecības centra "Akropole" būvniecība
Daudzfunkcionālā tirdzniecības centra "Akropole" būvniecība Foto: Kaspars Nordens/LETA

Pērn starp Baltijas valstīm tirdzniecības platības visstraujāk pieauga Viļņā, šonedēļ Baltijas nekustamo īpašumu tirgus pārskata prezentācijā sacīja nekustamo īpašumu konsultāciju kompānijas "Colliers International" vecākā konsultante Jevgēnija Pjatņičenko.

Pērn Rīgā nodoti ekspluatācijā 40 300 kvadrātmetru jaunu tirdzniecības platību, Tallinā - 56 200 kvadrātmetru, bet Viļņā - 68 000 kvadrātmetru.

Viņa atzīmēja, ka pērn lielākie Rīgas projekti tirdzniecības telpu segmentā bija tirdzniecības parka "Alfa" ēkas paplašināšana un tirdzniecības centra "Azur" pārbūve. Savukārt nākamajos divos gados būtiskākie projekti būs tirdzniecības centru "Akropole" un "Via Jurmala" atklāšana.

"Colliers International" ir komerciālā nekustamā īpašuma pakalpojumu uzņēmums, kas piedāvā pakalpojumus nekustamā īpašuma nomniekiem, attīstītājiem un investoriem vietējā, valsts un starptautiskā mērogā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu