Stērlingam "hat-trick" Mančestras "City" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rahīms Stērlings
Rahīms Stērlings Foto: Reuters/ScanPix

Trīs vārtus jeb "hat-trick" gūstot Rahīmam Stērlingam, Anglijas čempione Mančestras "City" sestdien premjerlīgas mačā savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:0) apspēlēja "Watford".

Stērlings ar trim vārtiem pamanījās izcelties otrā puslaika pirmo 15 minūšu laikā, kad viņš vārtus guva attiecīgi 46., 50. un 59.minūtē.

Savukārt goda vārtus "Watford" labā sestdien iesita Žerārs Delofu, kurš izcēlās 66.minūtē.

Šis panākums Mančestras vienībai vismaz uz laiku ļāvis iegūt četru punktu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem "Liverpool", kam gan spēle ir rezervē.

Citā sestdienas mačā negaidītu zaudējumu piedzīvoja Totenhemas "Hotspur", kas izbraukumā ar 1:2 (1:0) piekāpās vienai no čempionāta vājākajām komandām "Southampton".

Vēl 26.minūtē Herijs Keins izvirzīja viesus vadībā, tomēr otrajā puslaikā "Hotspur" uzvaru nenosargāja, jo vispirms 76.minūtē neizšķirtu panāca Jans Valerī, bet piecas minūtes vēlāk negaidītu uzvaru "Southampton" nodrošināja Džeimss Vords-Prauzs.

Šī uzvara uzlabojusi "Southampton" pozīcijas cīņā par vietas saglabāšanu premjerlīgā, kamēr "Hotspur" jāsāk uztraukties par uzturēšanas pirmajā trijniekā, jo ar spēli rezervē no tās tikai trīs punktus atpaliek lielisku formu uzņēmusī Mančestras "United".

"Hotspur" pēdējo četru premjerlīgas maču laikā nav tikusi pie uzvarām - vienreiz spēlēts neizšķirti un trīsreiz zaudēts.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 74 punktiem 30 mačos atrodas Mančestras "City", kamēr "Liverpool" ir 70 punkti 29 spēlēs. Trešā ar 61 punktu 30 cīņās it Totenhemas "Hotspur", bet Mančestras "United" iekrājusi 58 punktus 29 mačos. Par punktu mazāk ir Londonas "Arsenal", kamēr pirmo sešinieku ar 56 punktiem 28 cīņās noslēdz Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu