Girgensona "Sabres" cieš zaudējumu un attālinās no Stenlija kausa izcīņas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/LETA

Ceturto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) cīņās sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", tādējādi turpinot attālināties no Stenlija kausa izcīņas.

"Sabres" sestdien izbraukumā ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) atzina Kolorādo "Avalanche" pārākumu un piedzīvoja jau desmito zaudējumu pēdējo 12 maču laikā.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 11 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet bloķēja vienu sāncenšu raidījumu un pielietoja divus spēka paņēmienus. Latvietis šo maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šīs spēles rezultātu 24.minūtē atklāja Neitans Makinons, bet 50.minūtē Miko Rantanens mājinieku pārsvaru dubultoja. Savukārt cīņas galarezultātu 70 sekundes pirms pamatlaika beigām uzstādīja Gabriels Burks, gūdams savus pirmos vārtus sezonā.

Girgensons šosezon 61 spēlē guvis trīs vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -11.

"Sabres" ar 69 punktiem 68 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas 12.vietā, no "play-off" zonas atpaliekot desmit punktus, kamēr "Avalanche" ar 72 punktiem 69 cīņās Rietumu konferencē arī ir devītajā pozīcijā.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs otrdien, kad uzņems Dalasas "Stars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu