Kurucam 16 punkti "Nets" uzvarā pār "Hawks" komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pagājušajā naktī norisinājās spēle starp latviešu basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" un Atlantas "Hawks" komandu. Mačs izvērtās par pamatīgu trilleri, jo tikai pašā izskaņā Bruklinas vienība spēja nosargāt uzvaru izbraukumā ar rezultātu 114:112 (26:23, 30:24, 27:30, 31:35).

Kurucs laukumā devās starta pieciniekā, kopumā nospēlēja 21 minūti, guva 16 punktus, izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, veica 1 rezultatīvu piespēli, pārtvēra 1 bumbu un pieļāva 1 kļūdu.

Latvijas basketbolists trāpīja 1 no 2 divpunktu metieniem, 4 no 5 tālmetieniem un 2 no 2 soda metieniem.

"Nets" komanda izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas. 

Rezultatīvākais spēlētājs Bruklinas rindās bija Spensers Dinvidijs, kurš guva 23 punktus, savukārt Džerets Alens guva 20 punktus, kā arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. 

Mača gaitā "Nets" komanda bija iekrājusi 11 punktu pārsvaru. Ceturtās ceturtdaļas ievadā Bruklinai bija +9, taču turpinājumā "Hawks" atspēlējās un pat pārņēma vadības grožus.

Nepilnas 3 minūtes pirms spēles beigām "Nets" bija iedzinējos ar -5, tomēr mača galotnē Bruklina salauza "Hawks" basketbolistu pretestību un izcīnīja uzvaru. 

Pateicoties šai uzvara, "Nets" nostiprinājās Austrumu konferences septītajā pozīcijā. Šosezon Bruklinas vienība 68 spēlēs spējusi izcīnīt 35 uzvaras. 

"Hawks" ar 22 uzvarām un 45 zaudējumiem ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu