Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Zvaigznes iesaka visu darīt pēc iespējas mierīgāk, nosvērtāk, pārdomātāk. Der apzināties, ka tieši steiga šobrīd var izrādīties tavs galvenais ienaidnieks. Dienas izskaņu pavadi kopā ar mīļoto.

VĒRSIS Mācēsi pārliecināt apkārtējos, lieliski argumentēsi savu viedokli, liksi cilvēkiem ieklausīties tevis sniegtajās norādēs. Zīmīgs mirklis tiem Vēršiem, kuri saistīti ar pedagoģiju un vadītāja pienākumiem.

DVĪŅI Nekādi nevēlēsies ķerties klāt garlaicīgiem, neinteresantiem pienākumiem, tevi interesēs jauni izaicinājumi, apstākļu, vides maiņa. Šis ir patiesi atbilstošs mirklis darba braucieniem, komandējumiem.

VĒZIS Vislabāk jutīsies, strādājot savā nodabā. Savukārt kolektīvas aktivitātes šobrīd tevi var ātri vien padarīt nervozu, pārlieku uzvilktu. Dienas otrajā pusē vēlams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

LAUVA Dienas pirmajā pusē vari izjust zināmu enerģijas, darba spara trūkumu. Tas gan nenozīmē, ka vari ļauties slinkumam. Tev vienkārši nāksies pārvarēt vājuma brīdi un apzinīgi pildīt savus pienākumus.

JAUNAVA Kolēģu rīcība var jūtami kaitināt tevi, taču centīsies to neizrādīt, būt savaldīgs un diplomātisks pret visiem. Dienas izskaņā vēlams noņemt lieko spriedzi, pievēršoties sportiskām aktivitātēm.

SVARI Neļauj kaitinošiem ikdienas sīkumiem izsist sevi no emocionālā līdzsvara. Esi uzmanīgāks, kārtojot grāmatvediskās un juridiskās nianses. Noteikti ir vērts ieklausīties pieredzējušāku kolēģu padomos.

SKORPIONS Tev būs daudz ideju, un gluži vai visas vēlēsies uzreiz īstenot. Sākt vairākas lietas vienlaicīgi zvaigznes šobrīd neiesaka, tāpēc centies vien savu uzmanību koncentrēt prioritātēm!

STRĒLNIEKS Lieliski sapratīsies ar kolēģiem, kas savukārt padarīs ikdienas soli daudz interesantāku un aizraujošāku. Nav izslēgts, kādu Strēlnieka zīmes pārstāvi var pārņemt pēkšņa radošā iedvesma.

MEŽĀZIS Darba lietas diemžēl var nevirzīties uz priekšu cerētajā ātrumā, tāpēc no tevis šobrīd tiks prasītas pielāgošanās spējas un atjautība. Nestandarta lēmumi var sniegt pārsteidzošus rezultātus.

ŪDENSVĪRS Nedēļu sāksi ar pacilātu omu un apņemšanos paveikt lielas lietas. Saskarsmē ar apkārtējiem pratīsi ne tikai gūt kopīgu valodu, bet iemantot arīdzan jaunus domubiedrus, paziņas.

ZIVIS Mazāk uztraucies par citu domām, viedokli, esi pastāvīgāks un nosvērtāks lēmumos, nesāc apšaubīt savu izvēli. Diena vairāk piemērota maznozīmīgu, ikdienišķu darbu veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu