Šmitam vieta sākumsastāvā un 11 punkti uzvarētā ACB mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Ronalds Šmits svētdien guva 11 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā, palīdzēdams Barselonas "Lassa" komandai izcīnīt uzvaru.

"Lassa" savā laukumā ar rezultātu 97:88 (27:22, 26:14, 21:18, 23:34) pārspēja Burgosas "San Pablo" vienību.

Šmits maču sāka sākumsastāvā, laukumā pavadot 24 minūtes un vienu sekundi, kas "Lassa" kreklā viņam ir rekords. Valmierietis viņam atvēlētajās minūtēs iemeta četrus no septiņiem divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, četras reizes pārkāpa noteikumus un tika pie sešiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem ar 20 punktiem izcēlās Pau Ribass.

Sestdien uz rezervistu soliņa palika Mārtiņš Laksa, kura pārstāvētā Kompostelas "Monbus Obradoiro" viesos ar 72:75 piekāpās Manresas "Baxi" vienībai.

Ar 18 uzvarām 22 spēlēs Spānijas čempionāta vadībā atrodas Barselonas "Lassa", kurai ar 17 panākumiem seko Madrides "Real", bet Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Kirolbet Baskonia" guvusi 16 panākumus. Tikmēr Kompostelas "Monbus Obradoiro" rēķinā ir desmit uzvaras, kas ļauj ieņemt 11.vietu, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" ar sešiem panākumiem ir tikai 16.pozīcijā starp 18 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu