Sākas pieteikšanās studentu mūzikas grupu konkursam "Hadrons"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Radio NABA sadarbībā ar Latvijas Universitātes (LU) Studentu padomi jau 14 gadus izaicina studējošo jaunatni pierādīt un parādīt savas radošās, muzikālās spējas un aicina pieteikties studentu jauno mūzikas grupu un izpildītāju konkursam “Hadrons ’19”. Pieteikšanās konkursam līdz 1. aprīlim.

Konkursam var pieteikties ikviena mūziķu grupa, individuālie izpildītāji vai projekti, kuros ir iesaistījies vismaz viens LU studējošo pārstāvis, un kuri līdz šim nav izdevuši albumus. No iesūtītajiem pieteikumiem un skaņu ierakstiem tiks atlasīti seši labākie, kuri piedalīsies fināla koncertā 25. aprīlī, Latvijas Radio 1. studijā. Konkursa “Hadrons'19” uzvarētāji cīnīsies par iespēju iegūt  ieraksta laiku skaņu studijā, atbalstu radio NABA ēterā, kā arī iespēju uzstāties Starptautiskajā mūzikas un mākslas festivālā „Laba daba”, mūzikas festivālā „Bildes” un LU Jauno studentu svētkos „Aristotelis”.

Konkursa laikā jaunās grupas, izpildītājus un muzikālos projektus vērtēs mūzikas nozares profesionāļi no Latvijas un ārvalstīm, radio NABA un studentu pārstāvji. Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem līdz 1. aprīlim jāaizpilda pieteikšanās anketa. Papildu informāciju, pieteikšanās anketu un konkursa nolikumu var atrast mājas lapā.

Foto: Ieskats jauno mūzikas grupu konkursā Konkursā «Hadrons 2018».

Konkurss notiek jau četrpadsmito gadu un kopumā tajā piedalījušās vairāk nekā 300 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas – “Cellar Cat”, “The Creek”, „MMMM”,  „Chomsky Chess Club”, „Nē", „DJ Krankenwagen”, „Nepilngadīgā Anna", „Starmetis”, „Das Sonntags Legion”, „The Movies" (vēlāk „Tribes of the city”), „Ēnu kaleidoskops” – pēc tam izdevušas arī albumus un kļuvušas pazīstamas kā Latvijā, tā ārpus tās.

Konkursu organizē Latvijas Radio 6 – LU Radio NABA sadarbībā ar LU Studentu padomi. Konkursa norisi atbalsta skaņu ierakstu studija "SKAN". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu