"Sabres" līderis Aikels par rupju spēka paņēmienu saņem divu maču diskvalifikāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džeks Aikels
Džeks Aikels Foto: AP/Scanpix

Viens no latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" līderiem Džeks Aikels par rupju spēka paņēmienu saņēmis divu maču diskvalifikāciju.

Incidents notika sestdienas spēlē pret Kolorādo "Avalanche", kad otrajā trešdaļā "Sabres" kapteinis bīstami nospēlēja pret Kārlu Sēderberju. Mača laikā Aikels gan par šo izgājienu saņēma vien divu minūšu sodu, taču tagad viņam piemērotas nopietnākas sankcijas.

Zīmīgi, ka pirmajā periodā Aikels dabūja pamatīgi trūkties no Ņikitas Zadorova, tomēr krievu aizsargs par savu spēka paņēmienu nopietnākas soda sankcijas par noraidījumu mača laikā nesaņēma.

Vien 22 gadus vecais Aikels šosezon 65 spēlēs guvis 25 vārtus un veicis 47 rezultatīvas piespēles. Viņa zaudējums ir vēl viens trieciens "Sabres" komandai, kas pamazām attālinās no dalības Stenlija kausa izcīņā.

"Sabres" ir zaudējusi desmit no pēdējām 12 spēlēm. Komanda ar 69 punktiem 68 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu, bet no dalības izslēgšanas turnīrā to šķir jau desmit punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu