Žaks no "S'T'A" izveido jaunu instrumentālās mūzikas projektu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jacques B.G.
Jacques B.G. Foto: Roberts Svižeņecs

Mūziķis un producents Jacques of S'T'A (Žaks Bernarts no grupas S'T'A) pieņe'mis jaunu skatuves vārdu Jacques B.G. un piedāvā jaunu instrumentālās mūzikas projektu ar nosaukumu "International Language Of Rhythmic Vibes".

Tajā apvienota solo ģitāra ar dažādu stilu, ritmu un noskaņu elektronisko mūziku, ietverot tādus žanrus kā house, afro, funk, neo-soul, hip-hop, trap.

Viss projekta saturs ir oriģinālmūzika, nelietojot elektroniskajos žanros plaši izplatīto samplēšanas (citu skaņdarbu fragmentu izmantošanas) paņēmienu.

Jacques B.G. mūziķis, producents, ilggadējs raidījuma "Pierasti ieraksti" vadītājs Radio Naba. Plašāk zināms kā viens no pirmajiem, kurš nopietni pievērsās hiphopa mūzikas producēšanai Latvijā, jau 90. gadu otrajā pusē.

Paralēli darbojies arī alternatīvās mūzikas laukā, spēlējot ģitāru un basu (grupas "Bezgalībieši", "Pilsētas skaņas", "Oroboro"), kā arī ir viens no parodiju/humora projekta "Kulta grupa saules krasts" veidotājiem.

Jacques B.G. ir šim projektam radīts, jauns skatuves vārds. "B" - pirmais burts no mūziķa uzvārda. "G" - ģitāra.

Noklausies fragmentus no jaunās programmas.

Prezentācijas koncerti

14.03.  plkst. 21:00 bārā "Lokal House", Skolas ielā 35

22.03. plkst. 22:00 Teātra bārā, Lāčplēša ielā 26

Abi pasākumi ir bez ieejas maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu