"Vingruma" Līva: līdz pusnaktij vēl ir divas stundas, un man ļoti gribas ēst...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ceturtā vingruma maratona nedēļa var sākties!! Laiks lido vēja spārniem. Tūliņ jau būs pagājis mēnesis kopš projekta sākuma. Neticas!! Šodien pēdējo pirmdienu biju grupas treniņā, jo turpmāk šajā laikā netikšu. Un šodienas nodarbībā nodomāju, ka labi vien ir :D Šī nodarbība maniem spēciņiem bija ar pārāk augstu intensitāti - pēc pusstundas jau jutos kā izvārīts dārzenis, kas knapi kustas. Bija ļoti liels bezspēks un vienīgā doma bija, kā izdzīvot treniņu līdz beigām. Nevaru sagaidīt, kad būšu tik stipra, kad pēc treniņiem man vairosies enerģija, nevis pretēji! 

Tā kā turpmāk pirmie nedēļas treniņi man būs daudz mierīgākajā trenažieru zālē. Šodien arī ievēroju: lai gan ir jau ceturtā nedēļa, tomēr es joprojām fanoju par #vingrumaklubs pieejamajiem bezmaksas dvieļiem. It kā sīkums, bet ļoti patīkami. Atceros laikus, kad apmeklēju citu sporta klubu un pēc treniņiem visu dienu pa savām darīšanām “staipījos” apkārt ar slapjo dvieli. Nekas iepriecinošs tas nebija... Tā ka tagad ļoti novērtēju šo bonusiņu! 

Foto: Privātais arhīvs

07.03. Šodien, kā jau ceturtdienās, kopā ar Elīnu divatā trenējāmies pie Ineses. Šodienas treniņš man patika, jo nebija tā, ka būtu ļoti viegli, slodzīte bija jūtama, bet nebija arī tā, ka būtu tik smagi, ka gribas mukt prom un atpakaļ nenākt

 Dažreiz prātoju, vai es ar savu neizturību un nevēlēšanos pārāk sevi treniņos lauzt muskuļu audzēšanās ziņā sasniegšu kādu progresu. Jo pēc nedēļas jau atkal svēršanās un sāk uzmākties bailes: ja nu atkal muskuļu masa būs zaudēta?

Pēc pirmās reizes Normunds teica, ka sākumā tas ir normāli, bet ja nu atkal, kopumā jau pēc pagājuša mēneša, muskuļi joprojām saruks? Turklāt šodien ir pienākusi arī tā diena, kad pirmo reizi esmu pārsniegusi sev noteikto dienā uzņemamo kaloriju daudzumu!

Foto: Privātais arhīvs

Nav jau pārāk daudz - šobrīd 30, bet līdz pusnaktij vēl ir divas stundas un man ļoti gribas ēst. Pierādās tas, ja nepaēd pēc treniņa to 30-40 minūšu laikā, tad tiešām tur kaut kas saiet greizi ar to ēšanu.

Šorīt nesanāca iekļauties tajās 40 minūtēs, un tiešām tā ir, ka šodien visu dienu mani vajā “vilka apetīte”!

08.03. Piektdiena. Lai arī man nav viennozīmīga attieksme pret Sieviešu dienu, ievērojot, ka tā tomēr ir viena no PSRS paliekām, tomēr no kūkas un prosecco šajā dienā gan nespēju atturēties... un kūka tik garšīga, ka nepietiek tikai ar mazu gabaliņu, līdz ar to jau otro dienu esmu pāri noteiktajām kalorijām. Un šodien pārtērētas ir jau veselas 200! Rakstot un šausminoties par 200 kaloriju pārtēriņu, es vēl nezināju, ka rītdiena nāks ar neparedzētu pasēdēšanu un izēšanos, līdz ar to pārtēriņš sanāks vēl lielāks, tik liels, ka labāk te pat nerakstīt cik!! Nu gan tiešām būs bail uz tiem svariem nākamnedēļ kāpt! 

Līva

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu