Modē: justies laimīgi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienām kļūstot garākām un saulei spītīgi kausējot pēdējās sniega paliekas, sirdi un prātu pārņem īsts pavasaris. Tik viegli un iedvesmojoši, jo smaidi atmirdz sejās. Pozitīvi vieglprātīgs noskaņojums parādās arī ikdienas modē. Gaišas un ļoti piesātinātas krāsas, žaketes, ērtais over-size un romantiskie volāni – izvēlies savu iecienītāko stilu vai sajūties drosmīgi un izmēģini ko pavisam jaunu un sev neierastu!

Pavasara spilgtākās tendences:

Izteiksmīgs siluets

Liela izmēra žaketes ar pamanāmiem atlokiem un izteiktu plecu līniju atgriežas. Līniju apdruka patlaban ir viena no aktuālajām tendencēm, kas izceļas modes mākslinieku skatēs. Divrindu pogu aizdare jau atkal tapusi pavisam mūsdienīga.

Aksesuāru efekts

Šīs sezonas karstākais trends – mazas, ģeometriskas formas somiņas. Tāpat nekur nav pazudušas jostas somas, bet esiet oriģināli un nēsājiet tās pār plecu. Izvēlieties arī retro saulesbrilles un esiet pārliecināts. Iespaidīga izmēra salmu cepures gozējas visu populārāko influenceru sociālo tīklu profilos, jo šogad tās piedzīvos popularitātes uzplaukumu.

Jaunie ziedi

Ar pavasara atgriešanos apģērbā atkal parādās ziedi, un tas ir perfekts veids kā ienest savā garderobē apdrukas un svinēt dzīvi. Kleitas, svārki, vīriešu krekli – ziedi ir visur un mēs to izbaudām.

Sievišķības atgriešanās

Viena no spilgtākajām tendencēm, kas valda lielo modes namu šovos un arī u/v Stockmann  - reālo sieviešu un īsto cilvēku izcelšana. Mēs priecājamies par sievišķības atgriešanos un vēlamies ģērbties tā, lai justos pašpārliecināti un ērti.

Street style

Street style jeb ielu mode ir neizsīkstošs iedvesmas avots arī šajā sezonā, tverot un izbaudot  ielu modes spilgtākos mirkļus no visas pasaules.

Nākotne ir tagad

Cilvēks pasaulē ir tikai “īrnieks” uz neilgu brīdi – saudzēsim mūsu kopīgās mājas, kā labiem kaimiņiem piedien! Lai mūsu nākamajām bērniem un paaudzēm ilgtspēja būtu nevis jauns trends, bet gan ierasts un nešaubīgs dzīvesveids.

Retro – kungiem

Retro ir modē. Stingri disciplinējošais slim-fit pamazām dodas pelnītā atpūtā, ļaujot vietu radošam komfortam. Svītru raksti, lieli atloki un polsterēti pleci – zelta laikmeta gangsteru stils piedzīvojis negaidītu modes mākslinieku interpretāciju. Piešķir nedaudz bohēmas ikdienai, zem žaketes velkot neformālu T-kreklu un kājās aujot nepretenciozas sandales.

Apskatiet pavasara modes tendences no u/v Stockmann modes skates ”Nākotne ir tagad”.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu