Ramoss: Uzņemos pilnu atbildību par "Real" neveiksmēm šosezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serhio Ramoss
Serhio Ramoss Foto: Reuters/ScanPix

Pilnu atbildību par komandas Madrides "Real" neveiksmēm šajā sezonā gatavs uzņemties vienības aizsargs Serhio Ramoss.

Pēc spāņu futbolista domām komandas sniegums šogad ir licis visiem vilties. Tāpat Ramoss uzskata, ka spēlētājiem nav teikšanas par komandas galvenā trenera Santjago Solari likteni klubā.

"Real" vienība svētdien Spānijas čempionāta spēlē izbraukumā ar rezultātu 4:1 pieveica Valjadolidas "Real", pārtraucot trīs spēļu zaudējumu sēriju. Pagājušajā nedēļā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē mājās ar 1:4 tika ciests šokējošs zaudējums pret Amsterdamas "Ajax", bet komanda izkrita no tālākas dalības turnīrā. Dažas dienas pirms tam divreiz tika ciests zaudējums pret "Barcelona" - Spānijas līgā 0:1 un Karaļa kausā 0:3. Tas savukārt licis pavisam nedrošam būt Solari, kura atbrīvošana no amata šobrīd ir aktuāls temats.

"Šī sezona nav izvērtusies pārāk labi," stāstīja Ramoss. "Pēdējie notikumi ir postoši, es to neslēpšu. Mēs spēlētāji primāri esam par to atbildīgi, es kā kapteinis it īpaši."

"Tas ir lēmums, kas nav jāpieņem mums. Mēs izjūtam dziļu cieņu un atbalstām komandas treneri," iespējamo Solari atlaišanu komentēja Ramoss.

Spāņu aizsargs komandu pirmajā spēlē pret "Ajax" nopelnīja trešo dzelteno kartīti turnīrā, kā rezultātā nācās izlaist atbildes maču. "Tā, protams, bija mana vaina, un es uzņemos pilnu atbildību," par komandas neveiksmi izteicās Ramoss.

Pēc spēles pret Amsterdamas vienību "Real" aizsargs esot iesaistījies asā vārdu apmaiņā ar kluba prezidentu Florentino Peresu, norādot par neprofesionālismu sakarā ar slikto komandas plānošanu. Vēlāk pats sportists gan norādīja, ka klubā neesot konfliktu, un visi strādā vienās interesēs.

Ramoss Spānijas izlases sastāvā 2008. un 2012.gadā kļuva par Eiropas čempionu, kā arī 2010.gadā triumfēja Pasaules kausā. Ar "Real" klubu četras reizes izdevies uzvarēt gan UEFA Čempionu līgā, gan Spānijas čempionātā. Vienību spānis pārstāv kopš 2005.gada un ir izcēlies ar 59 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu