Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Mēģini nebūt tik tiešs ar saviem līdzgaitniekiem, jo īpaši gados jaunākajiem. Saskarsmē ar apkārtējiem no tevis prasīsies izteiktākas diplomāta dotības, savaldīgums un iejūtība.

VĒRSIS Šodien tevi var pārņemt neraksturīgi filozofisks noskaņojums. Tu labprāt pārrunāsi dzīvi ar līdzcilvēkiem, centīsies uzklausīt pēc iespējas daudzpusīgāku skatījumu uz pasaulīgām lietām.

DVĪŅI Situācija darba jautājumos var ātri mainīties, taču tevi tas ne pārāk satrauks, jo pratīsi lieliski pielāgoties pārmaiņām, gūt sev labvēlīgu iznākumu neatkarīgi no apstākļiem. Veiksies naudas lietās.

VĒZIS Mēģini maksimāli koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem un lieki nenovērst uzmanību. Šodien priekšniecība var skrupulozāk vērtēt tevis paveikto, tāpēc esi uzdevumu augstumos!

LAUVA Darba jautājumi nedaudz novirzīsies otrajā plānā, kas nozīmē – galveno uzmanību koncentrēsi ģimenes dzīvei. Saskarsmē ar mīļoto neļaujies pārmērīgām kaislībām, atturies no mirkļa impulsiem.

JAUNAVA Vēlmes un garastāvoklis var būt diezgan mainīgs. Šobrīd nav īstais brīdis sākt jaunus projektus vai risināt apjomīgus finansiālos darījumus. Neļauj sakāpinātajām emocijām veicināt strīdus.

SVARI Nav izslēgts, steigsi palīgā kādam no kolēģiem vai radiniekiem. Tavas rūpes un iejūtīgums radīs izteiktas simpātijas no apkārtējo puses. Ļaujoties altruistiskajām aktivitātēm, nepiemirsti par saviem darbiem!

SKORPIONS Nekautrēsies stāties plašākas auditorijas priekšā, aktīvi aizstāvēsi savas intereses, dzīves pozīciju. Galvenais, nekļūsti pārlieku principiāls, neļauj vaļu sev raksturīgajai stūrgalvībai.

STRĒLNIEKS Šobrīd ieguvēji būs tie Strēlnieki, kuri pratīs ieturēt neitrālu nostāju, neiesaistīties apkārtējo strīdos. Labāk koncentrē visu uzmanību tiešajiem pienākumiem un ātrāk dodies mājup.

MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka būsi smalki saplānojis dienas darbus, būs samērā grūti tikt galā ar pienākumiem. Iespējams, pie vainas būs nelielais strīds ar mīļoto, kurš tā arī neļaus tev pilnībā koncentrēties.

ŪDENSVĪRS Ļausi sev nedaudz samazināt darba tempus, vairāk laika atlicinot tīkamām lietām, vaļaspriekam. Apmeklējot saviesīgus pasākumus, visticamāk, iepazīsi ļoti interesantus, gudrus personāžus.

ZIVIS Šobrīd aktualizēsies mīlas dzīves norises. Attiecībās ar otro pusīti vēlēsies veicināt romantisku gaisotni, kā arī padarīt kopdzīvi aizraujošāku, piepildītāku. Partneris novērtēs tavus centienus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu