Snigšanas dēļ Rīgas ielās palēnināta satiksme (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sniegputenis Rīgā
Sniegputenis Rīgā Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdienas rītā Rīgā un vietām galvaspilsētas apkaimē ļoti stipri snieg un putina, vietām uzsniguši vairāk nekā desmit centimetri sniega, liecina meteoroloģiskā informācija. Snigšanas dēļ galvaspilsētas ielās otrdienas rītā ir palēnināta satiksme, informē Rīgas domes Satiksmes departaments.

Pirms plkst.9 galvaspilsētā bija traucēta 10.maršruta tramvaja kustība. Tā bija apstājusies Stērstu ielā virzienā uz Centrāltirgu, bet nu ir atjaunota, liecina pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" sniegtā informācija.

Rīgas ielās patlaban strādā visa sniega tīrīšanas tehnika. Autovadītāji aicināti rēķināties ar ceļā papildus pavadīto laiku.

Redzamība sniegputenī brīžiem samazinājusies līdz simts metriem.

Visticamāk, stiprākā snigšana Rīgā jau ir aiz muguras. Līdz vakaram galvaspilsētā vēl palaikam snigs, bet nav gaidāmi tik stipri nokrišņi kā rīta stundās.

Intensīvais sniegs skāris visai nelielu teritoriju, visvairāk snidzis Vidzemes dienvidrietumos, it īpaši Rīgā un tās apkaimē.

Spēcīgo snigšanu izraisījuši no jūras nākoši mākoņi, kas veidojušies, aukstam gaisam no Arktikas plūstot pār relatīvi silto Baltijas jūru, tai skaitā par Rīgas līci.

Svaigi uzsnigušais sniegs tuvākajās dienās nokusīs. Palaikam līs un snigs, gaisa temperatūra nedēļas beigās Latvijā var pakāpties līdz +12 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu