Rasels: Kurucs iesāka mūsu ceļu uz uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
D'Endželo Rasels (no labās)
D'Endželo Rasels (no labās) Foto: AP/Scanpix

Rodions Kurucs pirmdien bija celmlauzis Bruklinas "Nets" vienības uzvarai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, atzina viņa komandas biedrs D'Endželo Rasels.

Kurucs pirmdien guva 13 punktus, kaldinādams Bruklinas "Nets" komandas uzvaru.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 103:75 (27:19, 34:16, 27:27, 15:13) pārspēja savu tiešo konkurenti par vietu izslēgšanas turnīrā Detroitas "Pistons", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Rodijs bija tas, kurš visu iesāka, pavilka līdzi skatītājus un mēs tam sekojām. Šī bija ļoti svarīga uzvara, ņemot vērā turnīra tabulu un spēļu grafiku. Domāju, ka mūsu līdzjutēji bija fantastiski. Viņi uzturēja enerģiju, dzirdējām un jutām viņus. Arēnā bija "play-off" atmosfēra," "New York Post" citē Rasela teikto.

Arī Kurucs bija gandarīts par komandas spēli un atmosfēru arēnā.

"Šī bija nozīmīga uzvara pirms garas izbraukuma sērijas. Spēlējām labi aizsardzībā un realizējām savus metienus. Spēlējām smagi un ar enerģiju, viņi mums neko nevarēja padarīt. Līdzjutēji šodien bija fantastiski," atzīmēja Kurucs.

Bruklinas komandā septiņi basketbolisti guva desmit un vairāk punktus, bet rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Spensers Dinvidijs, kuram ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām sekoja Elens Krebs.

Viesiem ar 13 punktiem un 20 atlēkušajām bumbām atzīmējās Andrē Dramonds, bet pret Kurucu spēlējušais Bleiks Grifins samierinājās ar desmit punktiem, iemezdams tikai vienu no desmit metieniem no spēles.

Foto: AFP/SCANPIX

"Nets" ar 36 uzvarām 69 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Pistons" ar 34 panākumiem 66 dueļos ir septītā.

Bruklinas vienība nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad pret Oklahomasitijas "Thunder" uzsāks septiņi izbraukuma maču sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu