Viļakā krāpniece apzog slimu pensionāri (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova/LETA

Viļakā aizturēta zagle, kura, izmantojot kādas pensionāres veselības pasliktināšanos, viņu apzagusi, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Gados veca kundze bija izņēmusi naudu bankomātā, lai dotos iepirkties uz kādu tirdzniecības vietu, taču viņai pēkšņi bija palicis slikti. Lai atvilktu elpu, 1938.gadā dzimusī pensionāre apsēdās uz soliņa, kur pie viņas piesēdās kāda sieviete. Izmantojot to, ka pensionāre nejutās labi, sieviete no viņas mēteļa kabatas izzaga maku ar visu tikko izņemto naudu.

Nomierinot kundzi un apskatot videonovērošanas kameru ierakstus, policisti noskaidroja iespējamo vainīgo personu un tajā pašā dienā, ierodoties kādas 1960.gadā dzimušās sievietes dzīvesvietā, atguva nozagto maku. Zagle nebija paspējusi nozagto naudu iztērēt, tāpēc nauda un maks atdoti īpašniecei.

Pašlaik likumsargi turpina izmeklēšanu, savukārt aizturētajai draud kriminālatbildība. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu