Par 18 automašīnu sabojāšanu un apzagšanu Ludzā aiztur divus vīriešus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Automašīnas autostāvvietā. Ilustratīvs attēls
Automašīnas autostāvvietā. Ilustratīvs attēls Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Par marta sākumā Ludzā 18 sabojātām un apzagtām automašīnām Ludzā aizturēti divi vīrieši, informē Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Marta sākumā Ludzā vairāku uzņēmumu autostāvvietās nenoskaidrotas personas tīši iznīcinājušas un sabojājušas virkni transportlīdzekļu, kā arī nozagušas no tiem dažādas mantas.

Saistībā ar notikušo VP Ludzas iecirknī ierosināts kriminālprocess. Izmeklēšanas laikā konstatēts, ka vienas nakts laikā 18 transportlīdzekļiem izsisti logi, bojāta virsbūve, sadauzīti lukturi, nozagtas magnetolas un citas mantas.

Turpinot izmeklēšanu, Ludzas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Preiļu iecirkņa policistiem aizdomās par saistību ar noziedzīgajiem nodarījumiem Preiļos aizturējuši 1999. un 2001.gadā dzimušus vīriešus, kuri jau iepriekš nonākuši likumsargu redzeslokā. Pie viena no aizturētajiem atrastas un izņemtas visas nozagtās mantas un transportlīdzekļu detaļas.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, tiek skaidroti precīzi notikumu apstākļi un aizturēto personu saistība ar šiem noziedzīgajiem nodarījumiem.

Belova skaidroja, ka, izmeklējot šo kriminālprocesu, atklātas vēl divas iepriekš izdarītas zādzības - kāda mobilā telefona zādzība un zādzība no degvielas uzpildes stacijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu