Slovēnieti tur aizdomās par savas rokas nozāģēšanu, lai saņemtu apdrošināšanas kompensāciju

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Slovēnijas policija aizturējusi kādu jaunu sievieti aizdomās, ka viņa ar ripzāģi nozāģējusi sev roku, lai ar viltu saņemtu apdrošināšanas kompensāciju, vēsta raidorganizācija BBC. Ja jaunieti atzīs par vainīgu, viņai draud astoņu gadu cietumsods.

Aizturēta gan 21 gadu vecā sieviete, gan arī kāds viņas radinieks, ko tur aizdomās par palīdzēšanu īstenot dīvaino plānu.

Aizdomās turamie iegādājās nelaimes gadījumu apdrošināšanas polisi. Ja plānu būtu izdevies īstenot, sieviete saņemtu vienreizēju kompensāciju apmēram 400 000 eiro apmērā, kā arī ikmēneša maksājumus aptuveni 3000 eiro apmērā.

Jau iepriekš tika aizturēti četri sievietes ģimenes locekļi, no kuriem divi tikuši atbrīvoti.

Policija uzskata, ka Ļubļanā dzīvojošā sieviete un viņas radinieki tīšuprāt ar zāģi nogrieza viņas roku virs plaukstas locītavas. Slimnīcā sieviete stāstīja, ka esot netīšām savainojusies, griežot koku zarus.

Ģimene nogriezto plaukstu atstāja notikuma vietā, nevis aizveda uz slimnīcu. Taču policijai izdevās ķermeņa daļu laikus atrast un aizvest uz slimnīcu, kur to piešuva atpakaļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu