Desmit gadus vecs zēns lūdz padomu lidsabiedrības dibināšanai un kļūst par slavenību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Qantas” izpilddirektors Alans Džoiss
“Qantas” izpilddirektors Alans Džoiss Foto: AFP/SCANPIX

Kāds zēns Austrālijā, kurš sapņo nākotnē dibināt savu lidsabiedrību, uzrakstījis vēstuli Austrālijas lidsabiedrības “Qantas” izpilddirektoram, lūdzot padomu, un pārsteidzošā kārtā saņēmis atbildi, ziņo Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

“Lūdzu, uztveriet mani nopietni,” vēstulē “Qantas” izpilddirektoram Alanam Džoisam rakstīja desmit gadus vecais Alekss Žako.

Zēns, kurš “vada” savu topošo lidsabiedrību "Oceania Express", lūdzis padomu “Qantas” vadītājam sava uzņēmuma attīstīšanā.

Pārsteidzošā kārtā zēns saņēmis atbildi uz savu vēstuli.

Atbildes vēstulē “Qantas” vadītājs izsaka Aleksam pateicību par sazināšanos.

Viņš norāda, ka parasti viņš nesniedzot padomus konkurentiem, tomēr šoreiz viņš esot gatavs izdarīt izņēmumu, jo arī viņš kādreiz bijis ziņkārīgs mazs zēns, kuru ļoti interesējusi lidošana.

Atbildes vēstulē Džoiss arī ierosinājis zēnam satikties - tā būtu Austrālijas vecākās un Austrālijas jaunākās lidsabiedrības vadītāju oficiāla tikšanās.

Kā pats Alekss vēlāk stāstīja Sidnejas radiostacijai “2GB” viņš bijis ļoti priecīgs saņemt atbildi uz savu vēstuli.

Tikmēr zēna māte atklājusi laikrakstam “The Australian”, ka šobrīd tiekot saskaņots viņas dēla un “Qantas” izpilddirektora iespējamās tikšanās laiks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu