Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Var aktualizēties ar komandējumiem, profesionālo apmācību saistītais. Esi gatavs uzņemt jaunu informāciju, paplašināt pazinu, domubiedru loku, kā arī ļaut savā dzīvē ienākt vajadzīgajām pārmaiņām.

VĒRSIS Var mainīties viedoklis par kādu no kolēģiem, par kuru šķietami zini praktiski visu. Dienas notikumi liks nedaudz citādāk paraudzīties uz ikdienišķajām lietām, gūt nozīmīgus secinājumus.

DVĪŅI Esi apzinīgāks, veicot ikdienišķos pienākumus, nekļūsti paviršs vai straujš. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes, savukārt pēcpusdienā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒZIS Priekšniecība var apsvērt domu uzticēt tev nopietnākus pienākumus, tāpēc centies kā nākas parādīt sevi! Ja pratīsi izstarot pārliecību, spēju uzņemties iniciatīvu, panākumi ilgi nebūs jāgaida.

LAUVA Kolēģi ne reizi vien var vērsties pie tevis pēc profesionāla rakstura padomiem, kurus arīdzan labprāt sniegsi. Ar saviem pienākumiem tiksi galā ātri un bez liekiem sarežģījumiem.

JAUNAVA Nav izslēgts, nāksies kārtot ar grāmatvedību vai tieslietām saistīto. Šodien lieti noderēs tev raksturīgais piesardzīgums un spēja izskaitļot vairākus gājienus uz priekšu. Vakarā iespējama jautra ballīte.

SVARI Pūlēsies ne pa jokam, lai sasniegtu pēc iespējas pamanāmākus rezultātus, un tavas pūles nebūs veltas! Nav izslēgts, diena izrādīsies svarīga ar finansēm, politiku un zinātnisko darbu saistītajiem.

SKORPIONS Būsi neaizstājams lietišķajās pārrunās, pratīsi prezentēt sava uzņēmuma intereses plašākai publikai. Tagad tev pastāv pavisam reālas iespējas uzlabot savu materiālo stāvokli!

STRĒLNIEKS Jo konkrētāk turēsies pie izstrādātās stratēģijas, dienas darbu kārtības, jo mazāk pārsteigumu sev sagādāsi. Vakarpusē vēlēsies kā nākas atpūsties, aizmirst par ikdienas steigu un uztraukumiem.

MEŽĀZIS Vari pamanīt sevī pieaugam sacensības garu, vēlmi paspīdēt ar profesionālajiem panākumiem. Kāds Mežāzis tieksies nospraust jaunus mērķus, kuri var izcelties ar neraksturīgi izteiktu ambiciozumu.

ŪDENSVĪRS Nesteidzies sākt jaunas lietas. Šis mirklis ir vairāk piemērots, lai tiktu galā ar ikdienišķiem pienākumiem, sakārtotu visdažādākās formalitātes, izvērtētu paveiktā rezultātus.

ZIVIS Oma var nebūt tā labākā, taču nevajadzētu tai ļaut radīt spriedzi attiecībās ar apkārtējiem. Noskaņojumu pavisam noteikti spēs uzlabot radošas aktivitātes, it sevišķi mūzika un dejošana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu