Dairim Bertānam vēl neizdodas gūt pirmos punktus NBA karjerā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Dairis Bertāns otrdien aizvadīja karjeras otro spēli Nacionālajā basketbola asociācija (NBA), taču viņam vēl neizdevās gūt pirmos punktus.

Bertāna pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" savā laukumā ar rezultātu 113:130 piekāpās NBA līdervienībai Milvoki "Bucks", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 8 minūtes, kuru laikā viņš izpildīja 2 tālmetienus, kas nebija precīzi. Viņa rēķinā arī 1 izcīnīta atlēkušā bumba un 1 piezīme.

"Pelicans" sastāvā 23 punktus guva Džūliuss Rendls, bet 21 punktu iemeta Entonijs Deiviss, kurš izcīnīja arī 12 atlēkušās bumbas, savukārt Elfrīds Peitons izcēlās ar "triple double" - 14 punkti, 15 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles.

"Bucks" komandā 24 punktus guva Jannis Adetokunbo, 23 punktus pievienoja Kriss Midltons, bet vēl 18 iemeta Malkoms Brogdons.

Šajā spēlē "Pelicans" izpildīja 47 tālmetienus, kas ir kluba rekords, taču ar precizitāti nesekmējās - trāpīti tikai 10 trejači.

"Mums ir precīzāk jāizpilda metieni," pēc mača sacīja "Pelicans" galvenais treneris Elvins Džentrijs. "Mēs izpildījām 47 tālmetienus, bet no tiem 38 bija labi metieni."

Dairis Bertāns debiju NBA piedzīvoja naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika, kad "Pelicans" piekāpās Atlantas "Hawks" vienībai.

"Pelicans" ar 30 uzvarām  un 40 zaudējumiem patlaban ieņem 12. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

Tikmēr "Bucks" komanda ar bilanci 51-17 ir Austrumu konferences un visas līgas kopvērtējuma līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu