Kariņš: Aizdomu ēnas ap Rīgas domi un "Rīgas satiksmi" ir šausmīgas (30)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizdomu ēnas ap Rīgas domi un pašvaldības SIA "Rīgas satiksmi" ir šausmīgas, bet tiksim ar to galā, intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Pēc viņa teiktā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) līdz mēneša beigām solījis nākt klajā ar ierosinājumu, ko darīt saistībā ar šo situāciju.

"Es domāju, ka šajā gadījumā paļaušos uz ministru. Viņš ierosinās, valdība atbalstīs un uz priekšu," sacīja Kariņš.

Premjera ieskatā nav pamata runām, ka Rīgas domi "neviens neaiztiek", jo tad tiktu aizskartas kādu koalīcijā esošu partiju intereses. "Es tam neredzu nekādu pamatojumu. Visas koalīcijas partijas ir Rīgas domes opozīcijā - tātad Rīgas domes opozīcija gribētu maiņas. No tāda viedokļa te nav nekādas aiztures. Jautājums tikai, kā tikt no šejienes līdz turienei. Redzēsim, ko Pūces kungs iesaka," klāstīja

Kā vēstīts, Pūce nosūtījis vairākus informācijas pieprasījumus Rīgas domei un tās vadītājam Ušakovam saistībā ar finanšu lietām un procesiem "Rīgas satiksmē", kuru satricinājis korupcijas skandāls.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu