Pēc sešu gadu pauzes jaunu plati izdod dziedātāja Daido

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Daido
Daido Foto: Ekrānuzņēmums

Sešus gadus pēc iepriekšējā studijas darba "Girl Who Got Away" un divdesmit gadus pēc komerciāli ļoti veiksmīgās debijas "No Angel", ar jaunu plati šomēnes pie klausītājiem atgriezusies viena no britu popmūzikas komerciāli veiksmīgākajām dziedātājām Daido (Dido).

Jaunais 47 gadus vecās dziedātājas albums saucas "Still on My Mind" (BMG) un dienas gaismu tas ieraudzījis 8. martā.

Tas ir piektais dziedātājas studijas albums. Kā pirmais vēstnesis vēl pagājušogad izdots skaņdarbs "Hurricanes", kas arī ir ievadošais šajā albumā. Nākamais singls "Give You Up" izdots šā gada janvārī. Māksliniece ar jauno programmu iecerējusi maijā doties turnejā, kas būs pirmā pēc piecpadsmit gadu pauzes.

Klausies jauno albumu.

Daido debijas albums “No Angel” tapa 1999. gadā – laikā, kad viņa vēl bija fona vokāliste bez sava ierakstu līguma. Toreiz neviens nevarēja iedomāties, ka tas kļūs par 2001. gada pārdotāko albumu pasaulē. Pēc sava otrā albuma “Life For Rent” iznākšanas 2003. gadā Daido uz laiku pazuda no publikas redzesloka. Daido par savu popularitāti var pateikties arī kopdarbam ar reperi Eminemu dziesmā “Stan”, kas kļuva par lielu hitu tūkstošgades sākumā. Lielākie nopelni pieder Daido radniecības saitēm ar populārās deju grupas Faithless dibinātāju un mūzikas producentu Rollo.

Arī jaunais albums tapis kopā ar Rollo.

Intervijas ar mākslinieci (angļu val.)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu