Ārzemju latviete Ilze Jurkāne peļ latviešu vīriešus: “Viņi ir mammu ļoti lutināti un sieviešu dēļ necenšas” (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kādreizējā finansiste, kulinārijas eksperte, ārzemju latviete Ilze Jurkāne (67) līdz 2016. gadam bija precējusies ar politiķi Jāni Jurkānu. Kopš šķiršanās viņa nav sēdējusi rokas klēpī salikusi, bet gan turpinājusi dzīvi baudīt ar pilnu krūti un ir gatava veidot jaunas attiecības, taču ar kādu, kurš nav “padomju produkts”.

Intervijā ar žurnālu “Ieva” uz jautājumu, kā pietrūkst latviešu vīriešiem, viņa atbildēja šādi: “Viņiem ir pārāk liels ego. Jo viņi ir mammu ļoti lutināti un sieviešu dēļ necenšas. Viņi domā - pietiek ar to, ka viņi ir. Tagad, kad skatos uz jauniem pāriem, redzu - tur ir citādi, tas padomju mantojums, paldies Dievam, aiziet. Jaunie pāri viens otram palīdz, nenošķir sieviešu un vīriešu lomas ģimenē. Bet mana vecuma vīrietis ir padomju produkts. Un lielai daļai problēma ir mazvērtības komplekss, kuru viņi maskē ar bravūru. Esmu pati ar to saskārusies.”

Tāpat slavenība atklāja, ka viņai nesen izveidojušās attiecības ar draugu - klavierbūvētāju un deviņu bērnu tēvu Dāvidu Kļaviņu, taču tās bijušas viens sešus mēnešus ilgas. Viņasprāt, jaunajām attiecībām un mīlestībai būtu jābūt “ļoti dziļai”.

Sarunā ar izdevumu Jurkāne atzina, ka divi no viņas kopumā septiņām lielajām mīlestībām jau ir aizgājuši aizsaulē.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu