Sapni par ideālu mājokli palīdzēs realizēt jaunā izstāde Ķīpsalā

"Māja I 2019"
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Izstāde Māja" zālespļāvēji
"Izstāde Māja" zālespļāvēji Foto: Jānis Škapars/Apollo

Jau šajā nedēļas nogalē - no 14. līdz 17. martam - visi, kas būvē, remontē un labiekārto, ir aicināti uz Baltijas vērienīgāko būvniecības izstādi "Māja I 2019" Ķīpsalā. Būvniecības izstāde "Māja I" norisināsies jau 33. reizi.

Izstāžu centra abās hallēs un āra ekspozīcijā apmeklētājus ar jaunumiem iepazīstinās vairāk nekā 390 uzņēmumu no deviņām valstīm - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Beļģijas, Ukrainas, Somijas, Itālijas un Lielbritānijas.

Pirmo reizi izstādē būs arī meliorācijas pakalpojumu piedāvājums.

Izstāde prezentē visplašāko produktu un pakalpojumu piedāvājumu mājas būvniecībai un remontam: apdares materiāli, jumts un fasāde, durvis un logi, mēbeles, apgaismojums un elektrosistēmas, santehnika, apkure, kondicionēšana, ventilācija un ūdensapgāde, dārzs un terase, interjera dizains, celtniecības produkti, trepes un margas, žogi un drošības risinājumi, baseini, kamīni u. c.

Foto: Starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde Ķīpsalā.

15. martā nozares profesionāļi konferencē varēs uzzināt par daudzdzīvokļu namu pārvaldīšanu, starptautiskā seminārā par Baltkrievijas universālo preču biržu, bet paneļdiskusijā - par bērnu un sporta laukumu ierīkošanu.

Visās izstādes dienās Mājokļa drošības mēneša ekspozīcijā virtuālajā realitātē varēs pieredzēt ugunsgrēka situāciju mājās, ar speciālistiem izveidot savu evakuācijas plānu un uzzināt visu par dūmu detektoriem un ugunsdzēsības aparātiem.

Uzzināt par pieejamo ES fondu finansējumu daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanai, kā arī kvalitatīvu ēku renovāciju varēs informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" ekspozīcijā.

"Elektrum" speciālisti konsultēs, kā izmantot enerģiju, lai samazinātu izmaksas, palielinot ģimenes komfortu.

Par jautājumiem, kuri saistīti ar īpašuma uzturēšanu, patvaļīgu būvniecību, būvniecības dokumentācijas sakārtošanu, kā arī būvdarbu veikšanas un sava īpašuma labiekārtošanas darbu tiesisko pusi informēs Rīgas pilsētas būvvalde.

Izglītojošas prezentācijas par mājokļa iekārtošanu un ēdienu meistarklases apmeklē "Decco centra" ekspozīcijā. Sestdien, 16. martā, viņu pilnībā funkcionējošajā dzīvoklī par omulīgu atmosfēru, konkursiem un muzikāliem priekšnesumi rūpēsies dziedātājs un TV raidījuma vadītājs Roberto Meloni.

"STIHL" piedāvās uzzināt vairāk ne vien par jaunajiem zāles pļāvējiem un zāles pļaušanas robotiem, bet arī apskatīt Reiņa Nitiša sacīkšu auto. Sestdien, 16. martā, no plkst. 11.00 līdz 14.00 izstādes apmeklētājiem būs iespēja satikt arī pašu autobraucēju un kopā ar viņu nofotografēties.

Starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I" parāda mūsdienu būvniecības attīstības tendences un prezentē tehnoloģiju jaunumus, kā arī sekmē tiešu dialogu starp būvniecības un citu saistīto nozaru profesionāļiem un galapatērētājiem. Paralēli notiek arī nozares konferences un semināri. Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Foto: Būvniecības industrijas izstāde «Māja I 2017» Ķīpsalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu