Aktrise Reičela Evansa parāda pasaulei pašas sagrieztās rokas un sāk kustību “#IamNotOK”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: скриншот https://www.instagram.com/evanrachelwood

​Seriālā “Westworld” iepazītā amerikāņu aktrise Reičela Vuda (31) marta vidū sociālajos tīklos dalījās ar savu stāstu par pieredzi vardarbīgās attiecībās un aicina arī citus neklusēt, izveidojot mirkļbirku un kustību “#IamNotOk” [tulkojumā no angļu valodas - “man nav viss kārtībā”].

“Dienā, kad notika šī fotosesija, mani bija novājinājušas vardarbīgas attiecības. Es biju nomocīta, depresijas nomākta un knapi varēju nostāvēt. Tajā dienā es sāku nevaldāmi raudāt un mani aizsūtīja mājās,” tā aktrise.

Tāpat viņa dalījās ar foto, kurā redzamas pašas sagraizītās rokas: “Pēc diviem gadiem vardarbīgās attiecībās es ķēros pie darīšanas sev pāri. Kad varmāka man draudēja vai uzbruka, es sagriezu savas rokas, lai neitralizētu viņu. Tas palīdzēja tikai uz laiku. Tolaik es biju izmisusi un vēlējos, lai šī pastāvīgā vardarbība izbeigtos, bet tajā pašā laikā baidījos aiziet.”

Vuda dalījās arī ar video, kurā atklāja savas šībrīža sajūtas: “Ir ļoti grūti justies droši. Es par to domāju katru dienu. Ar mani nav viss kārtībā, jo, lai arī cik daudz es strādāju pie sevis, es joprojām meklēju mieru, meklēju, kā justies droši, cenšos to visu atstāt sev aiz muguras, bet nezinu, vai tas man jebkad pilnībā izdosies. Ar mani nav viss kārtībā, jo es neatceros, kā ir nebaidīties.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why #IAmNotOk @iamnotokmvmt

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) on

Viņa gan joprojām nav atklājusi savu pāridarītāju vārdus, bet apstiprināja, ka to darīs, kad būs gatava.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu