Pieķer pašvaldības policijas darbinieku, runājot pie stūres pa telefonu (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāds sociālā tīkla "Facebook" lietotājs fiksējis brīdi, kurā Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieks, braucot ar auto, runā pa telefonu. Policija norāda, ka darbinieks ir noskaidrots un situācija tiks vērtēta.

Pamanot video sociālajos tīklos, RPP sazinājās ar video autoru, lai noskaidrotu precīzu video uzņemšanas laiku, kas palīdzētu identificēt konkrēto darbinieku, kas tajā brīdī bija pie stūres.

Patruļauto vadītājs pašlaik jau ir noskaidrots un situāciju vērtēs viņa tiešā priekšniecība. Kā uzsver RPP pārstāvis Toms Sadovskis, runāt pa mobilo telefonu pie stūres nav brīv un tas ir pārkāpums.

"Par to nevar būt nekādas šaubas. Turklāt katrā ekipāžā parasti strādā divi darbinieki, tādēļ, ja arī ir nepieciešams sazināties pa mobilo tālruni ar dežūrdaļu vai izsaucēju, to vienmēr var darīt pārinieks, kurš neatrodas pie stūres," piebilda Sadovskis.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu