Septiņās kratīšanās Ērgļos atrod vairāk nekā 111 000 nelegālo cigarešu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Marta sākumā, veicot septiņas kratīšanas Ērgļu novada Ērgļos, policija uzgājusi 111 548 cigaretes bez Latvijas akcīzes markām, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Policijas Madonas iecirknī saņemta informācija, ka Ērgļos, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar nelikumīgu tabakas izstrādājumu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju. Policija, pārbaudot informāciju, īstenojusi operatīvo pasākumu kompleksu un septiņās kratīšanās izņēmusi 111 548 cigaretes bez Latvijas Republikas nodokļu markām. Tāpat aizturēta viena persona.

Pašlaik izmeklēšana turpinās, tiek skaidroti notikušā apstākļi, savukārt aizturētajam par minēto likumpārkāpumu draud kriminālatbildība. Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Tāpat pieņemts lēmums par aresta uzlikšanu aizdomās turētās personas mantai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu