Annas Todas grāmatās aprakstītās jauniešu kaislības tagad uz lielā ekrāna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
«AFTER. Pēc mūsu tikšanās»
«AFTER. Pēc mūsu tikšanās» Foto: kadrs no filmas

Amerikāņu rakstnieces Annas Todas (Anna Todd) romānu sērija "AFTER" ir kļuvusi par vienu no literārās pasaules sensācijām. Tāpēc nav brīnums, ka pēc grāmatas motīviem Holivudā tapusi arī filma. 

Otrais sērijas romāns «AFTER. Pēc mūsu tikšanās», kas latviešu valodā tika laists klajā 2016. gada jūnijā, pārtapis filmā un uz lielā ekrāna iznāca 12. aprīlī (Latvijā 19.04.).

Filmas reklāmas rullītis.

Tesa Janga (Džozifina Lengforda) pavada pirmo dienu prestižā universitātē. Jaunas sejas, vide, grāmatas, kopmītne, universitātes gaiteņi nupat skolas solu atstājušajai meitenei sola lielisku mācību gada sākumu, patstāvību un ambiciozu mērķi – ekonomistes diplomu. Taču dzīve ir pilna dažkārt neparedzamu pavērsienu. Tie maina likteni, personību, plānus, pārliecību un var laupīt ne vien veselo saprātu, bet arī patību. 

Pirmā tikšanās ar istabas biedreni Stefu (Hadīdža Reda Sandere) ierauj Tesu studentu dzīves virpulī ar garām naktīm, iepazīšanos, mūziku, dejām un... Hārdinu (Hero Fainss-Tifins) – sarkastisku, cinisku un bezgala valdzinošu dumpinieku...

Spēle “Patiesība vai risks” apgriež Tesas dzīvi ar kājām gaisā... Hārdina apkampienos viņa aizmirst visu – savu draugu Nou (Dilans Ārnolds), draudzenes, meitenes kautrību un izbauda katru ar viņu kopā pavadīto mirkli. Kopā būšana izvēršas par traku piedzīvojumu, taču šķietami skaistajā stāstā apslēpts  drūms noslēpums. Kad tas nāks gaismā, Tesas dzīve vairs nebūs tāda kā agrāk...

«AFTER. Pēc mūsu tikšanās»
«AFTER. Pēc mūsu tikšanās» Foto: kadrs no filmas

Lomās: Džozifina Lengforda (“Iedomājies vēlēšanos”, “Vilku bedre”), Hero Fainss Tifins (“Harijs Poters un Jauktasiņu princis”), Dilans Ārnolds (“Helovīns”, “Madbaunda”), Pīters Galahers (“Likums un kārtība”).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu