Paziņo "Akropoles" atklāšanas datumu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Nordens/LETA

Jaunais iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” durvis apmeklētājiem vērs 4. aprīlī. Teju 170 nomnieku vidū ir gan modes un dzīvesstila preču veikali, kuros pārstāvēti ne tikai Latvijā jau iecienīti, bet arī jauni zīmoli, gan dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas. Ikdienai un svētkiem nepieciešamos pirkumus varēs veikt  “Maxima XXX” veikalā, savukārt autovadītāju ērtībai pie iepirkšanās centra būs pieejama stāvvieta 2300 automašīnām, portālu TVNET informēja lielveikala pārstāvji.

Kā norāda “Akropole Rīga” vadītājs un “Akropolis Group” valdes loceklis Kaspars Beitiņš, “Akropole” būs viens no modernākajiem iepirkšanās un izklaides centriem Baltijā, kas apmeklētājiem piedāvās jaunu iepirkšanās pieredzi, kā arī daudzveidīgas atpūtas iespējas.

“Akropolē” tiks atvērts Baltijā pirmais multizīmolu veikals “Van Graaf”, Latvijā pirmais modes preču veikals “Oysho”, apavu veikals “Deichmann”, kā arī pirmais sporta preču veikals “USC”.

Šeit būs atrodami zīmolu “Zara” un “Reserved” veikali Latvijā, kā arī pirmais zīmola “River Island” veikals.

Tiks nodrošināts arī plašs ēdinātāju klāsts - tirdzniecības centrā būs vairāk nekā 30 restorāni un kafejnīcas. Šeit būs Latvijā pirmie restorānu ķēdes "Grill London" un “Paslēptās receptes” restorāni, klasiskie Ziemeļamerikas ēdieni, tex mex virtuve un citu valstu virtuve.

Jaunajā iepirkšanās centrā “Akropole” tiks atklāts Latvijā pirmais un Baltijā līdz šim lielākais Igaunijas kinoteātru ķēdes “Apollo Kino” kinoteātris, kura izveidē kaimiņvalsts kino tirgus līderi investējuši septiņus miljonus eiro.

Tajā būs deviņas kinozāles ar kopumā 1140 sēdvietām, tostarp divas kinorestorāna zāles un pirmā IMAX auditorija Latvijā. 

Uzkodas un dzērienus pasūtīt varēs arī īpaši komfortablajās, ar galdiņiem aprīkotajās Zvaigžņu sēdvietās, kas atradīsies piecu citu kinozāļu augšējās rindās.

“Akropole” būs vienīgais iepirkšanās centrs Latvijā, kurā neatkarīgi no gadalaika būs pieejama plaša slidotava kā hokeja treniņu un spēļu rīkošanai, tā ledus šoviem un slidošanai. Apmeklētāji brīvo laiku varēs pavadīt arī jaunajā “O’Learys” izklaides centrā, kas piedāvās boulingu, biljardu, dažādu sporta spēļu simulatorus, interaktīvu klinšu kāpšanas sienu un citas aizraujošas iespējas.

Tāpat “Akropolē” atradīsies “Lemon Gym” sporta zāle un būs pieejamas daudzveidīgas izklaides un atpūtas iespējas bērniem, tostarp āra rotaļu laukumā.

Jau ziņots, ka “Akropole” ir viens no pēdējo gadu apjomīgākajiem būvprojektiem Latvijā, un kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, sasniedz nepilnus 180 miljonus eiro. Iepirkšanās centra un biroju ēkas kopējā platība ir 98 tūkstoši kvadrātmetru, no kuriem 90 tūkstoši kvadrātmetru būs atvēlēti tirdzniecībai, bet pārējais – biroju telpām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu