Skarbais rokmūziķis Bukums par šovu "Tēt, brauc mājās”: "Gandrīz dabūju infarktu"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Jānis Bukums ģimeņu attiecību šovā “Tēt, brauc mājās” viesosies Madlienā, kur dzīvo Inese, Georgs un viņu trīs meitiņas. Labu gribēdams, Bukums būs nolēmis ar meitenēm doties uz veikalu, tā stiprinot abu patstāvību un spēju darboties arī tad, ja mamma nav līdzās. Tomēr viss izvērtīsies katastrofā, krišanā gar zemi un mazo dāmu sarīkotā scēnā. 

Georgs lielāko daļu laika pavada darbā Rīgā un reizēm mājās neatbrauc pat vairākas dienas, tikmēr Inese ikdienu pavada meitu kompānijā, veidojot sakārtotu, pat pedantisku vidi ap sevi. Inese laiku sev atlicina gaužām maz, jo visu enerģiju, uzmanību un mīlestību jaunā sieviete velta meitām. Kad pie ģimenes kā viestētis ieradīsies rokmūzikas leģenda Jānis Bukums, Inesei nāksies iziet no savas komforta zonas un paraudzīties uz savu ikdienu no malas. Jānis skarbā tiešumā pildīs Georga uzticētos uzdevumus, mēģinot pārliecināt Inesi, ka ir jāiemācās mīlēt sevi un veltīt laiku sev, jāatlaiž vaļīgāk bērnu audzināšanas groži un jāatrod laiks divvientulībai ar vīru.

Vai sievietei tas izdosies? Negaidīti pārsteigumi un patiesas emocijas gaidāmas pašmāju ģimeņu attiecību šovā “Tēt, brauc mājās” ceturtdien, 14. martā, plkst. 21:30 “STV Pirmā!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu