Māra Upmane-Holšteine gaidību laikā nēsā īpašu grūtnieču kaklarotu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

​Dziedātāja Māra Upmane-Holšteine, kura ir sava un vīra Jāņa Holšteina-Upmaņa trešā bērniņa gaidībās, atklāja, ka sākusi nēsāt īpašu mazulim domātu kaklarotu.

“Bola zvaniņš. Gaidību zvaniņus jau gadsimtiem sen ir nēsājušas sievietes gaidībās dažādās kultūrās, taču visbiežāk tie tiek asociēti ar Meksiku, kur cēlies nosaukums Bola, kur tradicionāli tādu nēsāja ikviena grūtniece.

Tas ir neliels zvārgulītis, kura skaņas ir liegas un maigas, atgādinot vēja zvanu skaņu, kad tos tikai nedaudz sakustina vējš.

Tos nēsā kā ļoti garu kaklarotu aukliņā vai ķēdītē tā, lai tā atrastos līdzās mazulim visu gaidību laiku, jo uzskata, ka no 16-20 grūtniecības nedēļas mazulim jau ir attīstījusies dzirde un viņš sadzird skaņas ārpus mammas punča. Liegās zvārgulīša skaņas maigi mierina bērnu un būs viņam pazīstama nomierinoša skaņa, nonākot šaipasaulē. Kad mazulis piedzimst, mamma turpina zvaniņa nēsāšanu tuvāk kaklam, virs krūtīm, lai mazulis dzirdētu šīs skaņas un ātrāk nomierinātos. Šodien tikām pie savējā!” tā dziedātāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Kā zināms, Mārai un Jānim jau ir meitiņa vārdā Ronja, kura pasaulē nāca 2014. gadā, un dēls vārdā Ezra, kurš dzimis 2016. gadā. 

Pāris pērn nosvinēja 10. kāzu gadadienu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te mēs. Jau četri. Savās Rožu kāzās. ?

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu