Kivičs sociālajos tīklos nāk klajā ar vairākiem pārsteidzošiem paziņojumiem par nākotnes plāniem (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

​Skandalozais dziedātājs Andris Kivičs, par kura dzīvi ar līgavu, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi tiek uzņemts realitātes šovs “Kivičs. Pavisam privāti”, sociālā tīkla “Facebook” tiešraidē faniem atklāja, kas viņus drīzumā gaida.

Pirmkārt, Andris paziņoja, ka viņa cīņa ar nepatiesu ziņu izgatavošanā un publicēšanā apsūdzēto Niku Endziņu atkal pārcelta – sākumā tā bija paredzēta 9. martā. Kad dziedātājs salauza pirkstu, tā tika pārlikta uz 20. aprīli, bet tagad paredzēta 20. maijā. Atkal nomainīti organizatori, un pašlaik tiek meklētas piemērotas telpas. Roka ģipsī tikšot turēta līdz 12. aprīlim, un tai, iespējams, būšot nepieciešama operācija.

Otrkārt, viņa sarakstītā grāmata “It kā tu kaut ko zinātu?” nākšot klajā marta beigās vai aprīļa sākumā. Kivičs paziņoja, ka pēc tās izlasīšanas dzīve vairs nekad nebūs tāda kā agrāk.

Treškārt, pāris strādā pie kopīga projekta, kopā rakstot grāmatu "Divi pret pasauli", kura idejiski varētu dienas gaismu ieraudzīt jau vasarā.

Kā ziņots, Kivičs ir noslēdzis savu politiķa karjeru KPV LV, izstājoties no partijas. Kā tas notika, skatieties šova “Kivičs. Pavisam privāti” šā vakara epizodē kanālā STV Pirmā!.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu