Hārtlija vadītā "Avangard" ar uzvaru iesāk otro kārtu

Gagarina kausa izcīņa
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija pārstāvētā Omskas "Avangard" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfinālā pirmajā spēlē pieveica Astanas "Baris".

"Avangard" viesos uzvarēja ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1), sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā 1-0.

Uzvarētāju komandā ar vārtiem izcēlās Kirils Petrovs, Iļja Mihejevs un Sergejs Širokovs, bet mājiniekiem vienīgos vārtus guva Andre Petešons.

Omskas vienībai šajā spēlē bija nospiedošs pārsvars metienos pa vārtiem, raidot 39 metienus, kamēr "Baris" atbildēja tikai ar 16 raidījumiem.

Sērijas otrā spēle norisināsies sestdien Astanā.

Savukārt otrā Austrumu konferences pusfināla mačā Ufas "Salavat Julajev" viesos ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist", sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0.

Vienīgos vārtus mača 23.minūtē guva soms Jonas Kempainens, kuram tas bija ceturtais precīzais metiens Gagarina kausa izcīņā. Savukārt "sauso" spēli aizvadīja Juha Mestsola, kurš atvairīja visus 34 pretinieku mestos metienus.

Sērijas otrā spēle paredzēta sestdien turpat Jekaterinburgā.

Tikmēr Rietumu konferencē pēc pirmajām pusfināla spēlēm Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" ar 0-1 zaudē Maskavas CSKA, bet Sanktpēterburgas SKA ar 1-0 uzvar Jaroslavļas "Lokomotiv".

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu