Balceram aktīvs sniegums "Senators" uzvarā NHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers (pa kreisi)
Rūdolfs Balcers (pa kreisi) Foto: Reuters/ScanPix

Rūdolfs Balcers ceturtdien izcēlās ar aktīvu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, sekmējot Otavas "Senators" komandas uzvaru.

Latvijas hokeja uzbrucēja pārstāvētā "Senators" savā laukumā ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pārspēja Sentluisas "Blues", pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja trīs pretinieku raidījumus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Liepājnieks savā NHL debijas sezonā 26 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles.

Uzvarētāju sastāvā vārtus guva kanādieši Kristians Volanins un Kriss Tīrnijs, bet par mača spožāko zvaigzni atzina zviedru vārtsargu Andešu Nilsonu, kurš atvairīja visus 35 pretinieku metienus.

"Senators" ar 54 punktiem 71 spēlē ir Austrumu konferences un visas līgas vājākā komanda, kamēr "Blues" ar 79 punktiem 70 mačos Rietumos ir septītajā pozīcijā.

Nākamo maču Otavas vienība aizvadīs sestdien, kad uzņems spēcīgo Toronto "Maple Leafs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu