"Stade Rennais" galvenais treneris kritizē Treimaņa tiesnešu brigādi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Lakazete un Andris Treimanis
Aleksandrs Lakazete un Andris Treimanis Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola kluba "Stade Rennais" galvenais treneris Žiljēns Stefans pauda neapmierinātību ar latviešu tiesneša Andra Treimaņa brigādes darbu ceturtdien notikušajā UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla spēlē pret Londonas "Arsenal" no Anglijas.

Galvenajam tiesnesim Treimanim kopā ar saviem palīgiem Haraldu Gudermani, Alekseju Spasjonnikovu, Aleksandru Golubovu, Edgaru Maļcevu un ceturto tiesnesi Raimondu Tatriku tika uzdots uzraudzīt vietējās "Arsenal" un "Stade Rennais" astotdaļfināla atbildes spēli.

Šajā mačā uzvaru ar 3:0 izcīnīja Londonas klubs, kas divu spēļu summā tādējādi triumfēja ar 3:2.

Mača 15.minūtē Einslijs Meitlands-Nailss panāca 2:0, tomēr īsu brīdi pirms tam Latvijas tiesnešu brigāde nepiefiksēja aizmugures situāciju, un vārtu guvums tika ieskaitīts. UEFA Eiropas līgā vēl nav ieviesta video atkārtojumu sistēma (VAR).

"Otro vārtu guvumā bija pārliecinoša aizmugure," pēc spēles dusmīgs bija Stefans. "Šajā situācijā pat nebija nepieciešama VAR, lai varētu to piefiksēt."

"Nekas netraucēja aizmuguri piefiksēt līnijtiesnesim, kuram pacelt karodziņu nebija problēmu otrajā puslaikā, kad uzbrukām mēs," teica Stefans.

Francijas klubs ar Latvijas brigādes darbu bija neapmierināts arī otrajā puslaikā, kad Treimanis pēc pārkāpuma izvēlējās nepiešķirt otro dzelteno kartīti Aleksandram Lakazetem, kurš turklāt īsu brīdi pēc tam tika nomainīts.

"Jau pirmajā puslaikā Lakazete par bīstamu pārkāpumu nopelnīja dzelteno kartīti. Savukārt otrajā puslaikā viņš atkal spēlēja uz robežas, bet tiesnesis viņu pažēloja," neslēpa Stefans.

Treimanis šajā mačā kopumā parādīja astoņas dzeltenās kartītes - pa četrām katrai komandai.

Andris Treimanis
Andris Treimanis Foto: AFP/SCANPIX

Pirms mēneša Treimaņa brigāde debitēja UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā iekļuvušas Londonas "Arsenal", "Valencia", "Napoli", Londonas "Chelsea", "Villarreal", Prāgas "Slavia", Lisabonas "Benfica" un Frankfurtes "Eintracht". Izloze notiks piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu